spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăProgram TVMiercuri 24 mai

Miercuri 24 mai

Diva 23:00

Erin Brockovich 2000

Cu Julia Roberts. Intr-o lume in care eroii sunt adesea intr-un numar foarte mic, povestea lui Erin Brockovich ne aduce aminte de puterea spiritului uman. Pasiunea, tenacitatea si dorinta ei neclintita de a lupta pentru drepturile concetatenilor sai au sfidat sansele… victoria ei fiind mult mai placuta datorita faptului ca, in timp ce ii ajuta pe ceilalti ea simtea ca se ajuta pe sine.

Erin Brockovich este o drama emotionanta, amuzanta si neconventionala bazata pe fapte reale, in care Julia Roberts, actrita nominalizata de doua ori la premiul Oscar, interpreteaza personajul principal – o mama cu trei copii mici, divortata de doua ori, care observa o nedreptate, il infrunta pe tipul rau si invinge.

Fara bani, slujba si perspective la orizont, Erin Brockovich (Julia Roberts) este o femeie aflata intr-o situatie limita. Ca urmare a unui accident de masina, in care Erin nu a fost vinovata, ea se trezeste intr-o postura si mai delicat atunci cand avocatul sau esueaza in tentativa de a stabili o intelegere.

Pro Cinema 22:15

Negru şi albastru 2019

Cu Naomie Harris, Mike Colter, Frank Grillo, Reid Scott. Alicia West este un boboc în Poliția New Orleans. După o copilărie zbuciumată a ajuns în armată și după 2 tururi în Afghanistan se întoarce în orașul natal și se angajează în poliție. Într-o noapte, ținând locul partenerului ei, surprinde pe camera corporală uciderea unui dealer de droguri. Realizează rapid că criminalii sunt niște polițiști corupți de la Narcotice și complici le sunt atât partenerul ei din acea noapte cât și partenerul ei de zi cu zi și mulți alți ofițeri din poliție. Toți aceștia vor porni pe urmele ei, cu singurul scop de a recupera filmarea care-i incriminează. Pe urmele ei, polițiștii îi aruncă în joc și pe membrii unei bande locale, tânărul ucis fiind nepotul șefului de bandă. Înconjurată de amenințări necunoscute și în imposibilitate de a avea încredere în poliție, Alicia se aliază cu un prieten din cartierul ei pentru a găsi o cale de scăpare și pentru a-și salva viața.

Film Now 20:00

Războiul lumilor 2005

Cu Tom Cruise. Paramount Pictures si DreamWorks Pictures prezinta Razboiul Lumilor in regia lui Steven Spielberg si avandu-l in distributie pe Tom Cruise.

Scenariul se bazeaza pe reactualizarea romanului lui H.G. Wells cunoscut drept prima povestire de tip SF despre invadarea pamantului de forte extraterestre, poveste devenita clasica.Subiectul este lupta extraordinara a umanitatii pentru a-si asigura viitorul pe Pamant vazuta prin ochii unei familii americane care vrea sa supravietuiasca.

Naţional tv 20:00

Pumnul de fier 1987

Cu Sylvester Stallone, Robert Loggia. Unii lupta pentru bani… Altii pentru glorie… El lupta pentru dragostea fiului sau.Lincoln Hawk este sofer pe tir, fiind in permanenta cu gandul la fiul sau pe care nu l-a vazut de la nastere. Lincoln trebuie sa se inalneasca cu el la Academia Militara din Virginia si sa-l aduca la Denver, unde mama sa – fosta sotie a lui Lincoln – este pe moarte. Insa socrul lui Lincoln nu vrea ca acesta sa ajunga acolo.Aceasta este povestea unui tata care castiga dragostea fiului sau, in ciuda tuturor sanselor. Este povestea unui om care este hotarat sa castige Campionatele Mondiale de Skandenberg, in ciuda tuturor sanselor, si de a-si indeplini visul alaturi de copilul sau!

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie moderată
9.9 ° C
10.4 °
8.8 °
95 %
5.8kmh
100 %
joi
10 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...