spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăProgram TVLuni 29 mai

Luni 29 mai

Pro tv 21:30

Curierul 2002

Cu Jason Statham, Qi Shu. Frank Martin, fost membru al Fortelor Speciale, duce o viata linistita in Franta, pe malul marii Mediterane. Pentru a-si castiga existenta, Frank isi ofera serviciile de curier special celor care il solicita. Mai exact, transporta colete – inclusiv umane – dintr-un loc intr-altul, fara a pune intrebari.Pentru a-si duce la bun sfarsit misiunile misterioase si, uneori, periculoase, Frank are niste reguli proprii, pe care nu le incalca niciodata:Regula nr. 1: nu incalca intelegerea.

Regula nr. 2: fara nume – nu trebuie sa stii nici cine te-a angajat, nici ce contine „coletul” de livrat.Regula nr. 3: nu te uita niciodata ce este in colet.

Film now 20:00

Now You See Me: Jaful perfect 2 2016

Cu Daniel Radcliffe, Lizzy Caplan. Cei patru călăreţi (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco şi noua adiţie Lizzy Caplan) se întorc, din 17 iunie, in Now You See Me: Jaful Perfect 2 cu o aventură formidabilă, ridicând iluzionismul la un cu totul alt nivel care va cuprinde întreaga planetă.La doar un an după ce au păcălit FBI-ul şi au câştigat admiraţia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa se pregăteşte de o nouă performanţă inegalabilă cu scopul de a demonstra cruzimea unui periculos magnat din industria tehnologică.

Tvr 1 22:00

Basic- Instrucţia 2003

Cu John Travolta, Connie Nielsen, Samuel L. Jackson. Este întotdeauna posibil sã existe douã adevãruri. Adevãrul pe care îl vedem. Si ce este dincolo de el.

Unul pare a fi realitatea. Celãlalt este realitatea.

John McTiernan, apreciatul regizor de filme de actiune (Die Hard, The Hunt for Red October, Predator) si scenaristul James Vanderbilt prezintã Basic-Instructia, un film politist de suspans, captivant, multilateral. Alãturi de John Travolta, Connie Nielsen si Samuel L. Jackson, distributia numãrã unii dintre cei mai fascinanti actori tineri dintre care fac parte Giovanni Ribisi, Brian Van Holt, Taye Diggs, Cristian De La Fuente, Dash Mihok si Roselyn Sanchez. Travolta interpreteazã rolul lui Tom Hardy, un fost politist care a devenit agent al Departamentului Narcotice si care este atras într-un mister ce se adânceste constant, legat de disparitia temutului si adesea dispretuitului sergent Nathan West (Jackson), ca si a mai multor soldati de elitã ai Fortelor Speciale în ceea ce pare a fi, la prima vedere un exercitiu militar de rutinã din timpul unui uragan din junglele din Panama.

Pro Cinema 22:15

Fata terorii 2004

Cu Ricky Schroder. Nick Harper (Rick Schroder) este un politist inteligent, versat, constient de faptul ca disparitia sorei sale in Europa reprezinta un lucru foarte grav. Nici nu putea avea mai multa dreptate. Ajungand in Spania, cunoaste politia locala si are o intalnire importanta cu o superba detectiva aflata sub acoperire, descoperind rapid nu numai ca este in afara teritoriului sau, ci mai mult decat atat, se afla intr-un loc nepotrivit. Nick este prins in mijlocul unei intrigi teroriste care o pune pe sora sa in mare pericol.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
11.7 ° C
11.7 °
11.5 °
85 %
1.3kmh
100 %
joi
11 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...