sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăProgram TVLuni 20 mai

Luni 20 mai

Naţional tv 21:00

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Tristan & Isolda 2006

Cu James Franco, Sophia Myles. Dupa caderea Romei, englezii sunt tinuti in frau in mod brutal de catre regele irlandez Donnchadh. Unul din liderii englezi, Lord Marke (Rufus Sewell) vrea sa uneasca triburile engleze ca sa formeze o natiune suficient de puternica pentru a se conduce singura. Cel mai bun cavaler al lui Marke este Tristan (James Franco), pe care Marke l-a crescut de cand a ramas orfan in urma unui atac irlandez in care a murit si familia lui Marke. Cu Tristan alaturi, Marke crede ca ii poate uni pe englezi si ca va putea elibera Anglia de stapanirea irlandeza. Dar Tristan are un secret teribil.

Pro Cinema 20:30

Codul tăcerii 1985

Cu Chuck Norris, Henry Silva. In timp ce doua bande mafiote rivale se lupta pentru suprematie in Cartierul Chinezesc, politia incearca din rasputeri sa obtina controlul asupra zonei. Dupa ce fortele de ordine intervin cu brutalitate in mijlocul sangeroaselor lupte dintre bande, un ofiter impusca din greseala un martor inocent al masacrului si asaza langa victima o arma, pentru a ascunde adevarul despre crima. Locotenentul Cusak (Chuck Norris), unul dintre putinii politisti onesti ai departamentului din Chicago, nu este de acord sa respecte codul tacerii si dupa ce dezvaluie adevarul despre fapta colegului sau, este marginalizat de toti politistii. Astfel, cand viata unei tinere femei este pusa in primejdie, Cusak va declara razboi mafiei de unul singur. Cu ajutorul unui tanc blindat, Cusak patrunde in forta in vizuina crimei organizate pentru a o salva pe inocenta victima a traficantilor de droguri.

Pro tv 21:30

Curierul 2002

Cu Jason Statham, Qi Shu. Frank Martin, fost membru al Fortelor Speciale, duce o viata linistita in Franta, pe malul marii Mediterane. Pentru a-si castiga existenta, Frank isi ofera serviciile de curier special celor care il solicita. Mai exact, transporta colete – inclusiv umane – dintr-un loc intr-altul, fara a pune intrebari.

Film now 20:00

Călătoria vieţii 2016

Cu Vera Farmiga, Marton Csokas, Jacob Tremblay, Suraj Sharma, Taylor Geare.

După moartea surorii sale, băiatul american de 8 ani, Wes, le spune părinților săi îndurerați că este un păstor de capre mongol care s-a născut în locul nepotrivit. Alăturat de un tânăr regizor ambițios pe nume Ismail, Wes își conduce familia în Mongolia într-o călătorie de căutare sufletească.

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
17 ° C
18.8 °
15.5 °
96 %
2kmh
68 %
sâm
29 °
Dum
34 °
lun
28 °
mar
27 °
mie
29 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

O fi adevărat că doar ceasul rău şi pisica neagră te aduc aici.

EDITORIAL

Acum ceva timp discutam cu un corporatist care, printre altele, se plângea de programul infernal. Prea multă muncă, prea multe sarcini și prea puțin...

EPIGRAMA ZILEI

Starea lui, cumva ciudată Nu este deloc ingrată Și așa o să rămână Deși mulți ... îl au la mână!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...