miercuri, iulie 24, 2024
AcasăProgram TVLuni 03 iunie

Luni 03 iunie

Pro tv 21:30

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Singura şansă 2021

Cu Scott Adkins, Ashley Greene. O echipă de elită a Navy SEAL, aflată într-o misiune secretă pentru a transporta un prizonier de pe o insulă-închisoare a CIA, este prinsă în capcană atunci când insurgenții atacă fiindcă încearcă să salveze același prizonier.

Naţional tv 21:00

Byzantium 2012

Cu Saoirse Ronan, Gemma Arterton. Eleanor și Clara, două tinere misterioase dar foarte sărace, reușesc sa fugă de la locul unei groaznice fărădelegi, ajungând într-o statiune veche și neîngrijită de la malul mării. Ele încearcă să facă rost de bani și să-și găsească refugiul în această localitate ieftină de pe litoral, lucrând prin hotelurile sale decăzute.Clara, mai cu capul pe umeri, își vinde trupul. Ea îl întâlnește pe timidul și singuraticul Noel, care le asigură celor două un acoperiș deasupra capului, în vechiul său hotel, Byzantium. Clara, care se gândește tot timpul la viitor, îl preschimbă peste noapte într-un bordel.

Cinemax 23:00

Paradisul alb 2022

Cu Denis Ménochet, Zar Amir-Ebrahimi. Samuel, un văduv, își crește singur fetița de șapte ani. Copleșit și stresat, decide să se izoleze într-o cabană pe care o renova cu soția lui, în Alpii Italieni. Nepăsător față de furia localnicilor care-i ajută pe polițiști să prindă imigranți, el întâlnește o femeie care a fugit din Afghanistan. Samuel decide să o ajute să ajungă la graniță, crezând că asta o să le ia câteva ore. Doar că sunt urmăriți de un grup de localnici agresivi.

Warner tv 20:30

Zborul 2012

Cu Denzel Washington, Don Cheadle, Kelly Reilly. Denzel Washington intră în pielea lui Whip Whitaker, un pilot de avion înzestrat și respectat de către colegi și superiori, pe care mass-media și nord-americanii de rând îl percep ca pe un erou național după ce reușește să aducă la sol un aparat de zbor atât de serios avariat încât niciun alt aviator nu ar fi fost capabil să îl redreseze.

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
21 ° C
22 °
20.5 °
92 %
1.5kmh
100 %
mie
20 °
joi
28 °
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
35 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...