joi, iulie 25, 2024
AcasăProgram TVLuni, 24 iunie

Luni, 24 iunie

Film now 20:00

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Ben Hur 2016

Cu Toby Kebbell, Morgan Freeman, Jack Huston. Filmul are la bază romanul din 1880 al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ, cu evreul Ben Hur drept personaj central, un prinț al Ierusalimului trădat și vândut ca sclav. Povestea izbăvirii sale se dezvoltă în paralel cu cea a vieții și crucificării lui Iisus, care se întâmplă să activeze în aceeași regiune în care este obligat să își ducă existența și Ben Hur.

 

Pro cinema 20:30

În slujba vieții 2006

Cu Kevin Costner, Ashton Kutcher. Kevin Costner si Ashton Kutcher joaca rolurile principale in filmul „În slujba vieții”, o dramă plină de forță și acțiune, care vă poartă în interiorul unei lumi pe care nu ați mai văzut-o pana acum: elita Salvamarilor din Garda de Coasta. Îndurerat după o misiune care a mers altfel decat ar fi trebuit, legendarul salvamar Ben Randall (Costner) primeste o misiune pe care nu si-o dorea: trebuie sa instruiasca noii recruti.

 

Warner TV 20:30

Ochi de vultur 2008

Cu Michelle Monaghan, Shia LaBeouf. Un thriller care se desfășoară într-un ritm rapid ce nu îți dă timp să răsufli, „Eagle Eye” îi reunește pe actorul Shia LaBeouf, regizorul D.J. Caruso si producatorul executiv Steven Spielberg, pentru prima data dupa hitul „Disturbia”. În „Ochi de Vultur”, Jerry Shaw (LaBeouf) si Rachel Holloman (Michelle Monaghan) sunt doi straini adunati laolalta de un apel telefonic misterios al unei femei pe care niciunul dintre ei nu a cunoscut-o.

 

Film Box Premium 20:00

Marlowe 2022

Cu Liam Neeson, Diane Kruger. În 1939, Los Angeles. Detectivul particular Philip Marlowe este angajat de moștenitoarea plină de farmec Clare Cavendish pentru a-i găsi iubitul dispărut, Nico Peterson, șef recuzitor la Studiourile Pacific Film. Marlowe află rapid că se presupune că Peterson ar fi mort, se pare că a căzut beat înainte ca o mașină să-l treacă accidental și să-i zdrobească capul în afara clubului exclusivist de lux Corbata, frecventat doar de elita orașului.

 

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
20.1 ° C
20.6 °
18.9 °
87 %
2.4kmh
100 %
joi
28 °
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
35 °
lun
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...