joi, martie 28, 2024
AcasăPublicitateComunicat PSD: Guvernarea PSD este singura salvare a producătorilor și fermierilor noștri,...

Comunicat PSD: Guvernarea PSD este singura salvare a producătorilor și fermierilor noștri, este siguranța produselor sănătoase de pe masa românilor!

PSD este singurul partid din România pentru care siguranța alimentară și stimularea creșterii producțiilor fermierilor locali reprezintă prioritate națională.

Hrana sănătoasă pentru fiecare român și susținerea permanentă a producătorilor autohtoni, prin investiții în domeniul agroalimentar, este strategia PSD pentru a readuce agricultura românească în competiția europeană.

Pandemia a arătat cât de vulnerabilă este România și cum continuă să fie, pentru că guvernul Dreptei Unite nu are nicio viziune în ceea ce privește fermierii locali și nu este capabil să vină cu soluții care să asigure hrana românilor din producția internă. PSD nu va accepta niciodată dependența de importuri alimentare. PSD îi sprijină total pe producătorii români, fapt înscris și în programul său de guvernare, pentru că PSD știe bine cât de importantă este siguranța alimentară a țării. PSD, imediat ce va ajunge la guvernare, va redeschide toate piețele și va începe implementarea programelor naționale de consolidare a producției autohtone, cu scopul asigurării veniturilor stabile a fermierilor locali”, a declarat parlamentarul social-democrat botoșănean, Lucian Trufin, secretar al Comisiei pentru agricultură.

Guvernarea PSD este pregătită cu programe și măsuri financiare prin care să asigure relansarea lanțurilor de producție locală, păstrarea și crearea de noi locuri de muncă în agricultură, ajutoare de stat pentru realizarea producției și a lanțului de aprovizionare, înființarea piețelor asociative pentru produsele obținute în sectorul agricol, pregătirea de scurtă durată a lucrătorilor din agricultură și, nu în ultimul rând, păstrarea contactului permanent cu fermierii din fiecare județ și regiune.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200020.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
10.2 ° C
13.7 °
10 °
54 %
4.7kmh
46 %
joi
11 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...