Nova Apaserv anunţă reluarea citirilor aparatelor de măsură şi verificări la instalaţiile de apă

Venind în întâmpinarea solicitărilor utilizatorilor cu privire la facturarea consumului de apă, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță că în perioada imediat următoare va începe campania de citire a contorilor şi verificare a instalaţilor de apă/canalizare, atât la persoane fizice cât şi la agenți economici, ținând cont de faptul că, de peste un an, în contextul pandemiei, nu s-au putut face citiri sau verificări la toate punctele de consum.

Echipele S.C. Nova Apaserv S.A. vor identifica poziția rețelelor, a branşamentelor şi a racordurilor, verificările în teren având ca scop depistarea avariilor ascunse, a pierderilor de apă, și nu în ultimul rând, depistarea situațiilor de încălcare a prevederilor legislației în domeniul serviciilor de utilități publice.

Atragem atenția că, cei care încalcă prevederile legale în domeniul serviciilor de utilităţi publice se expun la riscuri ce au consecinţă plata despăgubirilor şi amenzilor aferente.

Venim cu rugămintea ca toți utilizatorii S.C. Nova Apaserv S.A. să ne sprijine în identificarea tuturor problemelor cu care se confruntă, astfel încât serviciile pe care compania le oferă să ajungă la nivelul de calitate dorit de toată lumea.

 

Director  General,

ing. Liviu – Nicolae Ştefan

Deja ai votat!