Comunicat Nova Apaserv: Cartierul Lebăda, comunele: Băluşeni, Cristeşti, Copălău şi oraşul Flămânzi fără apă din pricina unei avarii

28.09.2021

Din cauza unei avarii apărute pe conducta de transport apă Botoșani – Flămânzi, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunţă oprirea sistemului de alimentare cu apă în data de 29.09.2021, în Cartierul Lebăda, comunele: Băluşeni, Cristeşti, Copălău, inclusiv oraşul Flămânzi.

Echipa de intervenţii a societăţii va începe efectuarea manevrelor necesare remedierii avariei, în data de 29.09.2021 – ora 0700, iar timpul estimat finalizării lucrărilor este de zece ore.

Având în vedere că umplerea și reechilibrarea sistemului sunt operațiuni ce trebuie să se facă lent și treptat, pentru evitarea producerii unor eventuale avarii, informăm consumatorii că reluarea furnizării apei va fi resimțită diferențiat de către aceștia în funcţie de locul de consum, întregul sistem urmând a intra în parametrii normali de funcționare în max. 24 de ore de la finalizarea lucrărilor de remediere a avariei.

Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugăm consumatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare.

S.C. Nova Apaserv S.A. îşi cere scuze faţă de abonaţii afectaţi.

 

Director  General,                                                                 Director Executiv,

ing. Liviu – Nicolae Ştefan                                                   ec. Cristina Ioana Panait

Deja ai votat!