Roșu de sărbătoare

0

Antrenorul sufletist al FC Botoșani iar a luat cartonaș roșu de la arbitru. S-a abținut el până la final, dar în minutul 90 n-a mai putut și l-a întrebat ceva – simplu și creștinește – pe arbitru. Iar ăla a reacționat aiurea, cu roșu, deși e sărbătoare și meciul se terminase. Dar nu e problemă, au schimbat oamenii de la stadion geamul spart după roșul de data trecută, așa că e loc. Mariuse, am întrebat noi, mai au geamuri de rezervă, așa că dă fără milă.

Deja ai votat!
se încarcă...