FC Botoşani a reluat pregătirea pe „Municipal”

0

 

Echipa locală se pregăteşte în aceste zile în Botoşani pentru meciul cu Concordia Chiajna.

 

După o minivacanţă de două zile jucătorii FC Botoşani au revenit astăzi la antrenamente, elevii lui Leo Grozavu intrând în linie dreaptă cu pregătirile pentru meciul cu Concordia Chiajna de pe „Municipal”, meci contând pentru etapa a XXII-a a Ligii I.

La finalul antrenamentului care a avut loc pe stadionul „Municipal”, primul de la revenirea din Antalya, Leo Grozavu s-a declarat mulţumit de felul în care elevii săi au răspuns cerinţelor atât în cantonamentul de pregătire centralizat din Antalya, cât şi la şedinţa de pregătire de pe „Municipal”. „Le-am spus înainte de antrenament că intrăm într-o nouă etapă. Suntem cu o săptămână înainte de începerea campionatului şi va trebui să ne acomodăm cât mai repede la condiţiile de la Botoşani, motiv pentru care va trebui să facem totul pentru a câştiga meciul cu Chiajna. Antalya a fost o perioadă benefică pentru noi. Am avut condiţii de pregătire, terenuri bune, clima ne-a permis să ne pregătim foarte bine. Readaptarea la condiţiile din România s-a făcut foarte repede. Nu avem ce face! Cunoaştem ce e aici şi ştiam la ce să ne aşteptăm”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani.

În altă ordine de idei, acesta s-a arătat încânta de eforturile care s-au făcut până în prezent pentru ca suprafaţa de pe „Municipal” să se prezinte în condiţii cât mai bune de joc la ora partidei cu Chiajna. „Ţinând cont la cum a fost vremea, mă aşteptam să arate şi mai rău terenul, dar sunt convins că la jocul cu Chiajna vom avea parte de o suprafaţă de joc foarte bună. Chiar văd că se fac eforturi şi sunt convins că se va face tot ce depinde de noi ca terenul să fie cât se poate de bun”, a adăugat Leo Grozavu.

Partida FC Botoşani – Concordia Chiajna, meci contând pentru etapa a XXII-a a Ligii I, va avea loc duminică, 5 februarie, de la ora 17:30, partida urmând a fi transmisă în direct de Digi, Dolce şi Look.

 

Deja ai votat!
se încarcă...