Manuel Stoica, titlu naţional la lupte

0

Deschide

 

Luptătorii de greco-romane ai Clubului Sportiv (CS) Botoşani nu au reuşit să îndeplinească obiectivul impus de conducere la ediţia din acest an a turneului final al Campionatului Naţional de greco-romane care a avut loc la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”.

Onoarea sportivilor celui mai titrat club botoşănean a fost salvată de cele trei medalii cucerite de elevii antrenorului Marcel Grigore. Dacă victoria la categoria 50 de kilograme a puştiului minune al luptelor româneşti, Manuel Stoica nu constituie nicio surpriză, acesta cucerind medalia de aur şi implicit titlul de campion naţional în stil de mare campion, în schimb de lăudat ar fi performanţa celor doi sportivi pregătiţi de Grigore, Codruţ Ştefanache şi Moisa Gilbert, care şi-au trecut în palmares câte o medalie de bronz şa categoria 63 de kilograme respectiv 100 de kilograme.

„Obiectivul nostru la această competiţie a fost de patru medalii, însă am obţinut doar trei. Nu suntem mulţumiţi cu evoluţia anumitor sportivi”, a declarat Andrei Amos, directorul adjunct al CS Botoşani.

În cadrul aceleiaşi competiţii, sportivii de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Botoşani şi-au trecut în cont două medalii dintre care una de argint prin Cristina Panţâru la lupte libere feminin, sportiva fiind pregătită de Cristian Ungureanu şi una de bronz prin elevul lui Victor Baciu, Adrian Chişcariu la categoria 85 de kilograme în proba de lupte greco-romane.

 

Deja ai votat!
se încarcă...