Echipa locală continuă campania de achizţii

0

FC Botoşani îşi va definitiva până vineri lotul pe care-l va deplasa în cantonamentul din Austria. Oficialii locali sunt în negocieri cu mai mulţi jucători, iar în următoarele două zile vor mai face trei patru transferuri. Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, a precizat că în cantonamentul din Austria vor pleca 26 de jucători dar pentru viitorul sezon lotul va fi de 24 de jucători. „În două zile vom mai perfecta trei-patru transferuri. În pregătirea din Austria, com deplasa maxim 26 de jucători. Intenţionăm ca în acest campionat să plecăm la drum cu 24 de jucători”, a spus Cornel Şfaiţer. Unul dintre fotbaliştii curtaţi de oficialii botoşăneni a semnat deja cu o altă formaţie. Este vorba de botoşăneanul Alex Ţigănaşu care şi-a încheiat contractul cu Poli Iaşi şi ieri a semnat cu Poli Timişoara.

Tot la Poli Timişoara a ajuns şi Gabi Vaşvari, fostul căpitan al botoşănenilor. Acolo evoluează un alt fotbalist, care a trecut pe la FC Botoşani, respectiv Marius Croitoru.

În această vară, la FC Botoşani au venit portarul Eduard Pap de la ASA Târgu Mureş, mijlocaşii Tiberiu Serediuc, de la Concordia Chiajna şi Marian Târşă de la CSM Poli Iaşi şi atacantul Daniel Popa, împrumutat de la Dinamo.

Au plecat, însă, Gabi Vaşvari, Andrei Patache, Călin Albuţ, Raul Avram, Andrei Patache, Sergiu Popovici, Andrei Herghelegiu şi Endrick dos Santos Parafita.

Deja ai votat!