Dan Petrescu riscă demiterea

0

Fără victorie în acest retur, Dan Petrescu riscă să fie demis de la cârma CFR Cluj.

Cele două rezultate neconcludente din acest retur de campionat, o remiză albă în prima etapă pe teren propriu cu FC Botoşani şi o înfrângere în deplasare la Ovidiu, au învolburat apele în Gruia.

La conferinţa de presă premergătoare meciului pe care CFR Cluj îl va susţine astăzi, la Botoşani, cu revelaţia Ligii I, Dan Petrescu a recunoscut că atmosfera la club nu este tocmai cea pe care şi-ar dori-o. Tehnicianul a spus că între el și oficiali echipei există o problemă de comunicare atât timp cât niciunul dintre șefi nu a ieșit în față să-l asigure de poziția sa în urma rezultatelor mai puțin mulțumitoare din campionat.

„Acum o lună am avut ofertă de la echipă națională și cei de aici au zis că trebuie să rămân doi ani la club. Dacă ei s-au sucit după o lună, întrebați-i pe ei. Dacă nu zic nimic, știu eu ce să mai cred? Dan Petrescu vrea să rămână la CFR, dacă cei de la club nu vor, nicio problemă. Telefoanele sună, dar nu răspund la nimeni”, a declarat antrenorul CFR Cluj.

Rezultatele neconcludente din acest retur coroborate cu refuzul oficialilor din Gruia de a-l lăsa să lucreze în paralel, atât la prima reprezentativă a României, cât şi la CFR Cluj, au dus la starea de tensiune existentă în acest moment la formaţia din Gruia. „Nu suntem invincibili, nu suntem nici Barcelona, nici Real Madrid. În play-off oricine ajunge poate să ia campionatul”, a mai spus Petrescu.

 

Deja ai votat!
se încarcă...