Bölöni cere jucători de calitate

0

Ladislau Bölöni a declarat că echipa antrenată de el, Antwerp, „are nevoie de mai multă calitate”, după înfrângerea clară de pe teren propriu, 1-3 cu Charleroi, duminică, în etapa a XIV-a a campionatului Belgiei, scrie site-ul walfoot.be. „E genul de meci despre care îţi spui că trebuie să-l uiţi repede. Eu cred însă că nu trebuie să-l uităm. Nu vreau să-l uit fiindcă sunt o mulţime de lucruri de învăţat… Dacă vrem să terminăm în prima parte a clasamentului, e nevoie de mai multă calitate. Deocamdată nu o avem. Asta arată că mai avem de lucru”, a explicat Bölöni, a cărui echipă este în clasament pe locul 6.

Site-ul citat se întreabă dacă aceste afirmaţii ale lui Bölöni sunt un mesaj transmis conducerii clubului înaintea perioadei de transferuri din luna ianuarie. „Am început foarte prost meciul, atât din punct de vedere tehnic cât şi ca stare de spirit. Uneori se spune că trebuie să vorbeşti pe teren. Astăzi însă am fost băieţi cuminţi şi nu ne-am exprimat pe teren… Trebuie să găsim modalitatea potrivită să mai luăm câteva puncte”, a spus Bölöni.

Antrenorul român a estimat că acesta a fost cel mai slab făcut de Antwerp de când el a preluat echipa, în această vară: „Dacă e meciul care m-a mulţumit cel mai puţin? Da. Sunt dezamăgit şi puţin trist. Colectivul şi jucătorii m-au dezamăgit, fără să intru în amănunte. Şi pierdem din nou pe teren propriu”.

Antwerp riscă să joace cu porţile închise următorul meci de acasă, după ce un suporter a aruncat cu o cutie într-un fotbalist al lui Charleroi, Cristian Benavente, care sărbătorea înscrierea celui de-al doilea gol al său în această partidă. Benavente „ar fi putut să găsească alt loc pentru a sărbători golul”, a afirmat Bölöni, citat de presa belgiană. „Le cer suporterilor să nu se mai poarte astfel în momentele dificile, fiindcă asemenea fapte nu ajută clubul”, a spus antrenorul român.

În următoarea etapă, Antwerp va evolua în deplasare cu ultima clasată, Eupen, pe 18 noiembrie.

Deja ai votat!
se încarcă...