Credit acordat lotului de jucători

Oficialii echipei au anunţat că lotul FC Botoşani nu va suferi schimbări majore în pauza competiţională.

 

Jucătorii FC Botoşani pot sta liniştiţi. Dacă până în acest sezon, fiecare pauză competiţională era marcată de schimbări majore la nivelul vestiarului, în această iarnă conducerea a schimbat strategia. Şi asta pentru că jocul foarte bun, parcursul excelent al echipei şi seria de rezultate pozitive care au făcut din FC Botoşani o pretendentă la un loc de play-off, lucru care i-a determinat pe acţionarii echipei să le acorde tuturor celor din vestiar credit total până la finalul campionatului.

De altfel după jocul câştigat cu FC Voluntari, scor 1-0, meci în urma căruia FC Botoşani şi-a consolidat locul 4, Cornel Şfaiţer, preşedintele de onoare al clubului, a spus că nu are de gând să facă prea multe transferuri în pauza competiţională. „Botoşaniul este o echipă cu care trebuie să ne mândrim. Trebuie să fim mândri, pentru că suntem acolo în faţă. Puţini ne dădeau şanse la sosirea noastră în prima ligă. Anul acesta, suntem aproape de un obiectiv foarte important pentru fotbalul botoşănean. S-a lucrat bine, cu mare atenţie, am fost inspiraţi la transferuri. Echipa a avut omogenitate în acest sezon, nu am pierdut jucători. Ăsta e punctul forte al Botoşaniului. Nu ne gândim la transferuri. La momentul acesta stăm bine ca lot. Avem jucători, precum Rodriguez sau Plămadă care au jucat puţin, dar au intrat bine cu CFR. Am avut trei victorii cu Dumitraş în teren, deşi a jucat în partea stângă. Trebuie să avem încredere şi în atacanţii din lot. Au arătat bine atât Kuku, cât şi Popa. Am încredere şi în Esteban, pentru că ne-a demonstrat în meciurile de pregătire, îi trebuie o perioadă mai lungă de acomodare”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Imediat după jocul cu FC Voluntari, jucătorii FC Botoşani au primit liber de la Costel Enache urmând a-şi relua antrenamentele mâine dimineaţă pentru a pregăti cât mai bine meciul din etapa viitoare din Banat cu ACS Poli Timişoara.  Bănăţenii au susţinut aseară un joc de campionat cu Juventus Bucureşti, partida terminându-se după închiderea ediţiei.

 

Deja ai votat!