Costel Enache: Problema nu e că am pierdut, ci cum am făcut-o!

FC Botoşani a fost de nerecunoscut la Chiajna unde a pierdut la scor de neprezentare, scor 3-0, meciul din etapa a XX-a a Ligii i cu Concordia.

Echipa lui Costel Enache au fost doar o umbră a formaţiei care în acest sezon a uimit lumea fotbalului românesc, b otoşănenii având un parcurs de excepţie în acest sezon, fiind pe locul 4 în Liga I cu 35 de puncte şi calificaţi în sferturile de finală ale Cupei Românie, competiţie din care aueliminat liderul la zi al Ligii I, CFR Cluj şi campioana en-titre a ţării, Viitorul Constanţa.

La finalul confruntării Costel Enache , antrenorul principal al FC Botoşani a ţinut să-i laude pe ilfoveni pentru prestaţia avută şi a recunoscut că felul în care elevii săi au cedat ostilităţile l-au deranjat.

„Nu e problemă că am pierdut, problema e cum am făcut-o. Ne-am abătut de la tot ce-am demonstrat până acum, fluctuaţia a fost mult prea mare faţă de ce am arătat. Trebuie felicitat şi adversarul, Concordia a făcut un meci foarte bun. Nu am reuşit să ne capacităm, am avut meciuri foarte grele în cursul săptămânii, cu Craiova şi Viitorul, iar reculul a fost foarte puternic. Este deranjant totuşi că am pierdut într-o asemenea manieră, dar era normal să vină şi un asemenea accident, pentru că eu sper că azi a fost un accident. O să ne luptăm în continuare pentru play-off, dar şi pentru Cupă, acolo unde suntem aproape de linia finală”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoşani.

 

Deja ai votat!