FCSB fără Denis Alibec la Botoşani!

Nicolae Dică, antrenorul principal al FCSB, nu se va putea baza în meciul de mâine din runda a XXI-a a Ligii I la Botoşani pe serviciile vedetei Denis Alibec.

Tehnicianul roş-albaştrilor a dezvăluit că atacantul de 26 de ani este în continuare accidentat şi nu se poate baza pe serv iciile sale în meciul cu revelaţia Ligii I pe care FCSB îl va susţine mâine de la ora 20:00.

„Sunt lovituri pe care el le primeşte la jocuri şi alte accidentări nu a avut. Accidentările pe care le-a avut au fost doar lovituri pe care le-a primit la genunchi. Şi pubalgia lui, pe care o are de foarte mult timp. Această accidentare trece foarte greu şi trebuie să faci foarte multe exerciţii pentru a te recupera. A făcut un RMN zilele trecute la genunchi şi i-a apărut ceva, dar nu e foarte grav. Până la urmă, jucătorul e cel care decide ce face, decide dacă joaca, dacă riscă să joace sau nu”, a declarat Nicolae Dică.

Tehnicianul a recunsocut că sunt şanse foarte mari ca în această iarnă să se despartă de Denis Alibec, însă a spus că o decizie în acest sens va fi luată abia duopă jocul cu Viitorul, ultimul oficial din acest an pentru roş-albaştri.

„Vom vedea cum va fi după meciul cu Viitorul şi ce decizie vom lua în legătură cu el, dacă va face o recuperare mai bună, vom vedea acest lucru. Depinde foarte mult de el”, a conchis Dică.

Înaintea jocului de la Botoşani, FCSB este pe locul 2 cu 41 de puncte, la cinci puncte de liderul CFR Cluj. De partea cealaltă, echipa pregătiă de Costel Enache este pe locul 4 cu 35 de puncte.

 

Deja ai votat!