joi, martie 28, 2024
AcasăSportFCSB fără Denis Alibec la Botoşani!

FCSB fără Denis Alibec la Botoşani!

Nicolae Dică, antrenorul principal al FCSB, nu se va putea baza în meciul de mâine din runda a XXI-a a Ligii I la Botoşani pe serviciile vedetei Denis Alibec.

Tehnicianul roş-albaştrilor a dezvăluit că atacantul de 26 de ani este în continuare accidentat şi nu se poate baza pe serv iciile sale în meciul cu revelaţia Ligii I pe care FCSB îl va susţine mâine de la ora 20:00.

„Sunt lovituri pe care el le primeşte la jocuri şi alte accidentări nu a avut. Accidentările pe care le-a avut au fost doar lovituri pe care le-a primit la genunchi. Şi pubalgia lui, pe care o are de foarte mult timp. Această accidentare trece foarte greu şi trebuie să faci foarte multe exerciţii pentru a te recupera. A făcut un RMN zilele trecute la genunchi şi i-a apărut ceva, dar nu e foarte grav. Până la urmă, jucătorul e cel care decide ce face, decide dacă joaca, dacă riscă să joace sau nu”, a declarat Nicolae Dică.

Tehnicianul a recunsocut că sunt şanse foarte mari ca în această iarnă să se despartă de Denis Alibec, însă a spus că o decizie în acest sens va fi luată abia duopă jocul cu Viitorul, ultimul oficial din acest an pentru roş-albaştri.

„Vom vedea cum va fi după meciul cu Viitorul şi ce decizie vom lua în legătură cu el, dacă va face o recuperare mai bună, vom vedea acest lucru. Depinde foarte mult de el”, a conchis Dică.

Înaintea jocului de la Botoşani, FCSB este pe locul 2 cu 41 de puncte, la cinci puncte de liderul CFR Cluj. De partea cealaltă, echipa pregătiă de Costel Enache este pe locul 4 cu 35 de puncte.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
20.5 ° C
21.1 °
15.6 °
53 %
1.3kmh
90 %
joi
21 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...