Liga Campionilor, pe toate canalele de sport

0

Telekom Sport, Digi Sport şi Look vor transmite din toamnă meciurile celor mai importante competiţii europene de fotbal intercluburi.

 

Meciurile din Liga Campionilor şi din Liga Europa se vor vedea, în următorii trei ani, pe staţiile TV a trei grupuri media.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, doi mari operatori telekom cu staţii proprii vor da meciurile. Este vorba de Telekom, pe staţiile Telekom Sport şi de Digi Sport, care operează mai multe televiziuni cu acest nume (Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digisport 3).

Meciurile nu se vor vedea doar pe canalele Digi Sport şi Telekom. Posturile Look TV vor difuza, de asemenea, partide din cele două competiţii europene. Look are două posturi, Look TV şi Look Plus.

În premieră în nouă ani, Pro TV nu va mai avea meciuri din Liga Europa pe post. Practic, de când există competiţia, Pro TV a difuzat meciurile Liga Europa.

Din informaţiile Paginademedia.ro, deţinătorii drepturilor pentru competiţiile europene au fost mai flexibili la aceste negocieri în legătură cu opţiunea free-to-air. Opţiunea nu a mai fost obligatorie, ca în anii trecuţi.

În ultimii trei ani, meciurile din Liga Campionilor şi din Liga Europa s-au văzut pe posturile Telekom şi, parte dintre ele, pe Pro TV (care avea oţiunea free-to-air).

În această perioadă, pe piaţa posturilor de sport se poartă negocieri şi pentru campionatele din Spania şi din Italia (care au fost la Digi Sport).

+0 -0
se încarcă...