Vlad Achim, al 10-lea jucător de care FC Botoșani s-a despărțit! Mijlocașul a ajuns la Viitorul!

După ce a fost anunțat de Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, că nu mai intră în vederile conducerii tehnice pentru viitorul sezon competițional, mijlocașul Vlad Achim a semnat cu Viitorul Constanța.

În vârstă de 29 de ani, Achim a semnat un contract valabil pe trei ani cu formația lui Gheorghe Hagi, aflându-se pentru a doua oară în cairera sa la Viitorul.  Achim a mai jucat pentru fosta campioană în sezonul 2015/2016, când a adunat 17 prezenţe, cu două goluri marcate şi şase pase de gol. În ultimii doi ani, Vlad Achim a mai jucat la FC Voluntari, FCSB şi FC Botoşani, unde însă nu a dat randamentul scontat de antrenorii și acționarii echipei.

În cele 14 partide jucate pentru FC Botoșani, dintre care 11 în campionat și trei în Cupa României, Vlad Achim nu a marcat niciun gol, evidențiindu-se doar prin trei assist-uri.

După Bogdan Unguruşan, Răzvan Tincu, Stelian Cucu, Nicolae Muşat, Olimpiu Moruţan, Mircea Axente, Bojan Golubovic, Florin Acsinte și Florin Plămadă, Vlad Achim a devinit al zecelea jucător de care FC Botoşani s-a despărţit în această vară.

 

Deja ai votat!