Costel Enache are un nou membru în staff-ul tehnic!

0

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani are un nou membru în staff-ul tehnic.

Dacă secunzii au rămas aceeași, Enache urmând a face în continure echipă cu Alin Bejan și Alin Bordeianu, Marius Croitoru adus inițial pentru a face parte din staff-ul tehnic fiind „uns” director sportiv în locul lui Tony Heleșteanu, în schimb, preparatorul fizic Massimo Stalteri a părăsit gruparea locală.

„Din păcate Massimo Stalteri ne-a părăsit, a găsit ceva mai bun pentru el probabil iar în locul lui a venit un fost coleg de școală, tot italian, Alessandro Cittadino, un preparator fizic tânăr, care a lucrat la mai multe cluburi, nu foarte cunoscute în Italia dar care are un istoric interesant pentru că este foarte bine pregătit pe partea de recuperare. Cred în el, am discutat mult cu el înainte pentru a mă convinge că mă poate ajuta, un tip foarte comunicativ, cu simțul umorului și sunt convins că este o soluție bună pentru FC Botoșani. Are cursuri de Coverciano și multe alte studii în domeniu și cred că e un câștig pentru noi”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani.

Noul preparator fizic al grupării locale a declarat că este încântat că a ajuns să lucreze la un club important din România și a spus că FC Botoșani este o provocare mare pentru el.

+0 -0
se încarcă...