Costel Enache: ”Nu avem deloc un debut lejer!”

0

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani a recunsocut că și-ar fi dorit să aibă parte de alți adversari în primele etape și a spus că debutul de campionat nu e tocmai cu adversarii pe care și i-ar fi dorit, afirmând că nu va fi deloc un debut lejer pentru echipa sa.

„Asta este ne pregătim și încercăm să facem față. Nu e un debut lejer, ceea ce ne-am fi dorit. Până la urmă tot îi întâlnim”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani.

În privința duelului cu CFR Cluj din Gruia din prima etapă, principalul FC Botoșani a afirmat că lucrurile sunt total schimbate față de sezonul trecut când cele două echipe deschideau sezonul în Liga I, la fel cum o vor face și în acest sezon.

„Sunt contexte diferite. Este un alt an, ei au alt statut.Sunt campionii României.  Au schimbat și lotul și modelul de joc. E o necunoscută, însă sperăm să ne prezentăm la fel de bine în fața lor cum am făcut-o sezonul trecut când am terminat de două ori la egalitate atât în Gruia cât și pe Municipal în campionat!”, a conchis Costel Enache.

+0 -0
se încarcă...