Oficialii FC Botoşani anunţă noi transferuri!

3

Cu toate că până în prezent s-a mişcat destul de timid pe piaţa transferurilor, Valeriu Iftime a ţinut să-i liniştească pe suporteri şi a anunţat noi transferuri la FC Botoşani.

Încă sunt jucători pe care îi aşteptăm şi ei vor veni. Problema noastră acum e că negociem destul de atent. Nu mai fac greşeala din trecut când l-am luat pe scoţianul Robertson fără teste. Acum îi testăm, îi vedem şi pe urmă negociem. Problema e că şi impresarii joacă tare. Adică noi ne înţelegem la o sumă după care văd că suntem interesaţi şi mai urcă preţul. Impresarii joacă şi nu jucătorii. Aşteptăm un francez care a fost format de PSG şi vine de la Murcia. Pare un mega-mingicar, însă vom vedea ce e cu el. Mai vine un fundaş, un mijloaş, un jucător de bandă, un atacant. De asemenea avem şi două surprize, jucători tineri, străini de 19-20 de ani care au potenţial colosal. Avem nişte principii clare: să fie sub 25 de ani, să fi jucat în ultimul timp, să fie pe o pantă ascendentă, să se încadreze în bugetul nostru”, a declarat Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani.

FC Botoşani i-a transferat până în prezent pe Andrei Patache şi Aristeidis Soileidis. 

Deja ai votat!

3 COMENTARII

  1. Pe jucatorul ala de care spune Iftimie format la PSG il urmaresc de foarte multa vreme si ma rugam ca cineva din liga 1 sa il ia. Este un talent enorm…Hervin Ongenda este numele lui are 23 de ani si are 27 de aparitii in LIGUE1 la PSG. …DA asa transfer DA! Dar eu cred ca faptul ca a dat atatea detalii sa nu ii sufle alta formatie din liga 1 acest transfer

se încarcă...