Rivalii de la Iaşi, doar remiză cu modesta Celik Zenica în Turcia

Meciul de fotbal Dinamo - Pandurii Targu Jiu (Pandurii Tirgu Jiu), scor 2-3, etapa 24, liga 1, retur, campionat 2013-2014, desfasurat pe stadionul Dinamo, in Bucuresti. 22.03.2014

Formația pregătită de Flavius Stoican, CSM Politehnica Iaşi a terinat nedecis, scor 0-0, meciul de verificare pe care l-a susținut la Bolu, în Turcia, cu gruparea Celik Zenica.

În acest test, în echipa pregătită de Stoican a debutat și Laurențiu Rus, jucător care a venit de la CFR Cluj, acesta fiind titular în duelul cu codașa formației din prima ligă bosniacă.

În acest test, Flavius Stoican a mizat pe Rusu (min.60 Tîrnovanu)- Gallego (min.46 Grosu), Mihalache (min.60 Cracea), Frăsinescu, Panţîru- Mihăescu (min.28 Fr. Cristea), L. Rus (min.55 Cioinac), M. Chelaru- P. Petre (min.55 Danale), A. Cristea (min. 55 Moussa), Ştefănescu (min. 65 Neamţu).

Acesta a fost al treilea test pentru ieșeni în Turcia. În primele două jocuri de verificare pe pământ turcesc, CSM Poli Iașia înrregistrat un eșec și o victorie. Moldovenii au pierdut cu 3-1 duelul cu Neftci Baku (Azerbaijan) şi a trecut cu 2-1 de Al Kharaitiyat (Qatar).

Pentru ieșeni vor urma încă trei jocuri de verificare în cantonamentul de la Bolu acestea fiind cu Malatyaspor (Turcia), Tractor Sazi (Iran) şi Konyaspor (Turcia).

Deja ai votat!