Bronz european pentru Brilliant Taekwondo Sporting Club!

0

Doi sportivi legitimaţi la Asociaţia Brilliant Taekwondo Sporting Club au făcut pare din lotul naţional de taekwondo wtf care a participat recent la „1st Multi European Games 2018”, întrecere găzduită de localitatea Plovdiv din Bulgaria.

Diana-Nicola Matei, Denis-Paul Matei , şi tehnicieni, Denis-Paul Matei şi Jan-Pavel Matei au fost prezenţi lastartul competiţiei la care s-au aliniat peste 1100 de sportivi din cadrul celor mai puterniceloturi naţionale din Europa.

Reprezentanţii botoşăneni au reuşit să se întoarcă cu o medalie de bronz, obţinută de sportiva Diana-Nicola Matei, la categoria +73 la feminin seniori.

Sunt foarte bucuros că an de an reuşim să aducem rezultate deosebite la nivel naţional, dar în special la nivel international. Sunt mândru de sportiva noastră, Diana-Nicola Matei, care reuşeşte cu succes de câţiva ani să fie o sportivă cu cele mai bune rezultate. Ne pregătim intens în această pauză de vară pentru Campionatul Balcanic ce se va desfăşura la Bucureşti şi pentru Cupa României”, a declarant Denis-Paul Matei, antrenorul şi totoată instructorul Asociaţiei Brilliant Taekwondo Sporting Club.

+0 -0
se încarcă...