Alexandru Pelici: „Botoșaniul are un antrenor exemplu, model, atât profesional cât și uman!”

Alexandru Pelici, antrenorul principal al FC Hermannstadt, formație pe care FC Botoșani o va înfrunta astăzi de la ora 21:00 în etapa a II-a a Ligii I, a declarat că duelul de pe „Municipal” va fi foarte greu pentru elevii săi.

Înaintea duelului tehnicianul nou-promovatei a avut numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului FC Botoșani, Costel Enache.

„Va fi un meci greu, ca toate celelalte, de fapt. Luăm fiecare meci în parte și încercăm să scoatem maximum de fiecare dată. Întâlnim o echipă bună, care a fost surpriza Ligii 1, în turul sezonului precedent. A jucat în cele din urmă în play-out, dar a terminat pe locul secund, după Dinamo. Botoșaniul are un antrenor care poate fi luat drept exemplu, drept model, atât din punct de vedere profesional, cât și ca om. Îl cunosc foarte bine pe antrenorul Botoșaniului, pe Costel Enache. Am fost colegi la cursurile Pro. De-abia aștept să îl reîntâlnesc”, a declarat Alexandru Pelici.

 

Disputa de pe „Municipal” dintre FC Botoșani și FC Hermannstadt va începe la ora 21:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport, Look, dar și în format live-text pe monitorulbt.ro.

 

Deja ai votat!