Îl demite FC Botoșani pe Mangia?

Italianul de pe banca CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, ar putea fi demis în cazul unui eșec sau semieșec vineri pe teren propriu cu FC Botoșani.

Rezultatele sub așteptri dina cest debut de sezon au învolburat apele în Bănie, italianul pierzându-și susținerea pe care a avut-o în fața oficialilor echipei.

Fără gol marcat în primele trei meciuri oficiale ale sezonului și cu doar un punct trecut în dreptul său în clasament în urma remizei din prima etapă a campionatului cu Poli Iași de pe teren propriu, Craiova este pe ultimul loc în Liga I, iar situația este una extrem de încordată în Bănie.

 „Nu mă tem că voi fi demis! N-am nimic nici cu fanii care critică, deși eu mi-aș încuraja echipa în locul lor”, a declarat  Devis Mangia după eșecul de la Sepsi din etapa a II-a a Ligii I.

Este greu de crezut însă că italianul va mai beneficia de susținerea patronului Mihai Rotaru în cazul în care nu va învinge Botoșaniul, care surprinzător, după primele două etape este liderul Ligii I.

În presă au apărut deja două variante de schimbare a lui Mangia, ambii antrenori, posibili succesori ai tehnicianului italian, fiind liberi de contract acum. Este vorba de Edward Iordănescu și Cristiano Bergodi. Cei doi au mai fost în atenția oltenilor și în trecut.

Deja ai votat!