ten − 8 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Referindu-se la adversara de astăzi a FC Botoșani, Costel Enache a declarat că Astra este o echipă competitivă cu o linie de apărători cu experiență și omogenitate bună, cu jucători buni de atac precum Lulaku, Buș, Albec, Balaur, Moise, Roșu, „o echipă care are în componență jucători de calitate și care pot face diferența”.

Enache susține că adversara de mâine a FC Botoșani nu mai are niciun secret pentru el și a spus că dacă elevii să vor pune în practică ceea ce s-a lucrat la antrenament se vor impune.

„Am urmărit adversarul, ne așteaptă un joc greu cu un adversar omogen, cu un control și o circulație bună de minge dar cred că și noi suntem pregătiți, am avut o săptămână bună, sunt mulțumit ceea ce s-a întâmplat la antrenamente iar primele jocuri din campionat ne-au arătat că echipa are potențial. După jocul de la Craiova simți că echipa poate face multe dar lucrurile trebuie tratate diferit, trebuie să fim modești și să subliniem încă o dată valorile pe care ne bazăm: atitudine, organizare și determinare”, a afirmat Costel Enache.

Partida de pe „Municipal” dintre FC Botoașani și Astra Giurgiu va avea loc mâine de la ora 21:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...