Enache știe cum să învingă Astra: „Dacă facem asta, cu siguranță ne vom impune!”

1

Referindu-se la adversara de astăzi a FC Botoșani, Costel Enache a declarat că Astra este o echipă competitivă cu o linie de apărători cu experiență și omogenitate bună, cu jucători buni de atac precum Lulaku, Buș, Albec, Balaur, Moise, Roșu, „o echipă care are în componență jucători de calitate și care pot face diferența”.

Enache susține că adversara de mâine a FC Botoșani nu mai are niciun secret pentru el și a spus că dacă elevii să vor pune în practică ceea ce s-a lucrat la antrenament se vor impune.

„Am urmărit adversarul, ne așteaptă un joc greu cu un adversar omogen, cu un control și o circulație bună de minge dar cred că și noi suntem pregătiți, am avut o săptămână bună, sunt mulțumit ceea ce s-a întâmplat la antrenamente iar primele jocuri din campionat ne-au arătat că echipa are potențial. După jocul de la Craiova simți că echipa poate face multe dar lucrurile trebuie tratate diferit, trebuie să fim modești și să subliniem încă o dată valorile pe care ne bazăm: atitudine, organizare și determinare”, a afirmat Costel Enache.

Partida de pe „Municipal” dintre FC Botoașani și Astra Giurgiu va avea loc mâine de la ora 21:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

+0 -0

1 COMENTARIU

  1. domnfat prietenesc ule enache eu sint misu in anii din urma dumitale erai fotbalist la ceahlaul si ai venit la botosani ai jucat un amical cu juventus bt o echipa de cartier din bt si ai batut cu 3 1 eu m cu misu tirdea team invitat la o bere dupa meci si ai respectat ai venit si am vorbit mult despre fotbal mia placut de dumitale dar daca ma asculti cu atentie acum iti dau un sfat prietenesc baga echipa buna in teren roman in fata 2…,mn si capitanul roman care este dupa mine ajuns la maturitate si joaca fotbal trebuie sa fie sustinut din spate de miron si altii si trebuie sa cistigam … astra are ceva .. dar se poate . cu putina injectie ii doborim .. este patronul lor care tot timpul o da cotita dar noi vineri trebuie sa fim f concentrati si sa cistigam daca nu se poate sa sutam la poarta sa dam cit mai multe cornere si de acolo iese ceva …,mnbvc miine o sa pun un pariu de aici de unde sunt pe botosani si cuplat pe cornere over…,mnb

se încarcă...