Răzvan Oaidă: „Dacă vom fi la fel de agresivi, vom câștiga cu Astra!”

0

Prezent la conferința de presă premergătoare duelului cu Astra Giurgiu, mijlocașul FC Botoșani, Răzvan Oaidă, s-a arătat încrezători în șansele echipei de a rămâne neînvinsă în campionat și după acest joc.

„Nu-mi place să vorbesc despre favorită. Vedeți și voi campionatul a început așa cu mici sau mari surprize, nu cred că este cineva favorită dar noi mergem să ne facem jocul și să câștigăm. Am avut un început foarte bun de campionat, am jucat cu echipe puternice li am demonstrat că ne putem bate de la egal la egl cu orice echipă. Astra este o echipă bună a campionatului cu jucători valoroși și vrem să facem un joc cât mai bun. Cred că cel mai bun lucru pe care putem să-l facem este să fim la fel de agresivi, la fel de determinați și să stăm foarte bine în teren. La fel ca și anul trecut am început foarte bine, avem entuziasm, dorință de a demonstra. Tot timpul am fost foarte aproape să marchez, îmi doresc meci de meci să marchez și mi-aș dori să încep cu meciul cu Astra”, a declarat Răzvan Oaidă, mijlocașul FC Botoșani.

Partida de pe „Municipal” dintre FC Botoașani și Astra Giurgiu va avea loc vineri de la ora 21:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

+0 -0
se încarcă...