Cornel Dinu, șterge pe jos cu puștii lui Hagi!

După ce etapa trecută i-a desființat pe apărătorii lui Florin Bratu, legenda lui Dinamo, Cornel Dinu, i-a luat în colimator acum pe elevii lui Gică Hagi.

Cornel Dinu a declarat la finalul partidei pe care Viitorul a pierdut-io cu Dinamo în Groapă, scor 1-0, că puștii Regelui au fost doar niște „șoricei””.

„Se spune că atunci când stăpânul nu e acasă joacă șoarecii pe masă. Hagi a început azi cu niște șoricei. Nu înțeleg de ce a abordat acest joc cu 3 mijlocași defensivi. Srgian Luchin la primul gol a fost greoi, el e doar un model pentru frizerie, dar n-are calități de stoper. Artean prima minge pe care a dat-o spre careul advers a fost în minutul 91, în rest toate în lateral. Nu poți juca așa. Ianis traversează o perioadă foarte slabă, iar Drăguș a fost izolat în bandă. Nu poți să emiți pretenții în fața unei echipe ca a lui Dinamo care a fost realistă. Nici schimbările Viitorului din a doua repriză n-au adus un plus. Mățan e mai mult o tabacheră, când face o anumită fentă în fața unui adversar rămâne pe loc”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Deja ai votat!

1 COMENTARIU