Enache înaintea derby-ului din Copou: „Într-un astfel de meci, dorințele ard mai puternic!” (video)

0

Rivalitatea fotbalistică dintre Politehnica Iași și FC Botoșani, singurele reprezentante ale Moldovei în liga I, va cunoaște mâine un nou episod.

Formația lui Flavius Stoican nu trece prin cea mai bună perioadă, iar botoșănenii sunt deciși să speculeze momentul și să vină cu toate cele trei puncte din Copou.

„E un meci şi cu o altă încărcătură, şi mentală, şi dorinţele parcă ard mai puternic. E totuşi un meci de campionat. Am făcut decente în campionatul trecut. Au fost meciuri frumoase între noi şi partenerii noştri de la Iaşi. Să sperăm că anul acesta va fi fel, dar va fi un alt câştigător. Cred că în campionat anul trecut au câştigat lupta anul trecut, foarte strânsă. Anul acesta sper ca toţi care suntem implicaţi să purtăm revanşa şi să o şi obţinem. Eu cred că am învăţat din greşelile de anul trecut, sperăm să fim un pic mai maturi. E un pas înainte anul acesta la tot ce se întâmplă între noi şi sperăm să nu mai călcăm alături. Energiile se găsesc instantaneu la un asemenea meci. E un orgoliu poate justificat aşa… Suntem singurele echipe din zonă, ne dorim să reprezentăm cât mai bine zona noastră şi de aici apare acea adversitate pe care eu o consider pozitivă”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani.

Partida dintre Politehnica Iași și FC Botoșani va avea loc mâine de la ora 21:00, duelul fiind transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

+0 -0
se încarcă...