Flavius reconfirmat de Tibi Selymes chiar și în cazul unui eșec cu FC Botoșani!

0

Tibor Selymes, directorul sportiv al Politehnicii Iaşi, a ținut înaintea derby-ului Moldovei de mâine din Copou dintre Politehnica Iași și FC Botoșani să infirme zvonurile conform cărora tehnicianul Flavius Stoican va fi demis în cazul unui rezultat negativ.

„Puteam să renunţăm lejer în vară la Flavius dacă doream acest lucru. În plus, nu i-am răspuns nici când a dat unele declaraţii, nu am intervenit deloc peste el, m-am oferit toată săptămâna să stau de vorbă cu el prieteneşte, în ideea de a-l ajuta. Nu a vrut să discute cu mine, i-am respectat decizia, fără să mă supăr, probabil ştie deja cum să trezească echipa”, a declarat Tibor Selymes.

Oficialul a afirmat că față de sezonul trecut, condițiile la clubul din Copou sunt mai bune și spus că așteaptă ca jucătorii să răsplătească încrederea acordată.

„Am oferit toate condiţiile posibile pentru performanţă. Cantonamente foarte bune, deplasări la cinci stele, deplasări cu avionul, cu câte zile se vrea înainte de meci. Salariile, unele duble faţă de anul trecut, sunt la zi, mare lucru în România. Salariile la Iaşi sunt şi vor fi la zi! Plus prime de meci, prime de obiectiv şi vorbim de prime frumuşele. Flavius are parte de susţinere din plin, lucru spus clar şi lui şi jucătorilor. Şi nu vorbim numai de vorbe, ci şi de fapte”, a adăugat Tibor Selymes.

+0 -0
se încarcă...