Becali ia toți căpitanii din România pentru a lua titlul »» „Dacă nici așa nu iau campionatul…!”

FCSB a a reușit să-i transfere pe căpitanii formațiilor Astra Giurgiu și FC Botoșani, Alexandru Stan respective Mihai Roman, ambii urmând a fi trecuți pe lista UEFA pentru a avea drept de joc în dubla din play-off-ul Europa League cu Rapid Viena.

După ce a obținut semnătura celor doi căpitani, Gigi Becali a oferit o declarație în stitlul caracteristic.

„Dacă nici cu toți căpitanii din România la un loc nu câştigi campionatul, cu cine-l mai câştigi? Am luat toţi căpitanii României. Am luat doi căpitani, unul din play-off, de la Astra, şi celălalt la mustaţă de play-off, de la Botoşani. Roman e jucătorul pe care l-am plăcut de zece ani. Şi acum un an, am vorbit şi cu Iftime şi cu el, el că nu vreau… Acum am vorbit cu el şi cu Iftime şi am zis: ‘Dacă mă calific, vii?’ L-am convins până la urmă şi a venit”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Atât Stan cât și Roman nu vor evolua însă în duelul pe care FCSB îl va susține mâine de la ora 18:00 pe ”Național Arena” cu Sepsi în runda a V-a a Ligii I, ambii urmând a fi menajați pentru duelul din Europa League cu Rapid Viena.

Deja ai votat!

1 COMENTARIU

  1. in romania fostii puscariasi ori o conduc ori conduc fotbalul cum ar fi dumitru dragomir gii becali cumnatul lui gica hagi popescu care are nasul pe sus se crede mare ..,mnbnm ciflinghiul de borcea care se lauda in timpul liber ca are la picioare toate femeile din romania ,,mnbn mai este golanul de ion nicolaie care a furat gazul din ro. si toate terenurile agricole din sud ia pacalit pe toti si sacum are o echipa de cicati care ii face placul la pariuru sportive sa ma cac in gura lui ..il urmeaza golanul de iftimie care a corupt primaria botosani si il serveste cu de toate bani teren si alte le … dar acesta va urma la pirnaie el de fapt nu stie ce il asteapta se ascunde dupa cires,,.,,mnbnm meciul astra cu dunarea calarasi a fost blat si iasi cu botosani toti jucatorii sint coruptii sugatori de menbrana .. erau citiva care nu faceau asta dar .. sint exclusi prin asazisele cumparari ..adica un fel de spaga data inainte de meci ca sa nu se cunoasca alte detalii cum a fost cazul valiza care trebuia sa mergi cu banii intrun anumit loc sa ii dai si atunci in acel moment echipa pierdea ,,,mnm, golanilor va stiu pe totii suint cuochiii pe voi,,mnbvnbvcxcvbnm