Două partide astăzi în Liga I!

0
Ionut Vina (D) in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Dunarea Calarasi din prima etapa a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Central din Ovidiu, duminica, 22 iulie 2018. © FOTO: Razvan Pasarica / Sport Pictures

Etapa a V-a a Ligii I, care a debutat ieri cu victoria formației Politehnica AIși în derby-ul cu cei de la FC Botoșani, scor 2-1, programează astăzi două partide.

De la ora 18:00 la Giurgi, Astra va căuta să obțină toate punctele puse în joc în duelul cu nou-promovata Dunărea Călărași. O victorie a elevilor lui Marius Măldărășanu, care înaintea acestei etape sunt pe locul 7 cu 6 puncte, i-ar putea propulsa în fotoliul de lider. Astra vine după remiza de la Botoșani, 1-1 în timp ce Dunărea Călărași a suferit etapa trecută un eșec usturător, 3-1 pe teren propriu cu Universitatea Craiova.

În cel de-al doilea meci al zilei, Viitorul Constanța va primi de la ora 21:00 vizita formației Gaz Metan Mediaș. Meciul se anunță a fi unul spectaculos având în vedere că ambele formații au jucători ofensivi de mare calitate care sunt axați pe spectacol și sunt totodată și foarte eficienți.

Partidele Astra Giurgiu- Dunărea Călărași și Viitorul Constanța- Gaz Metan Mediaș vor fi transmise începând cu orele 18:00 respectiv 21:00 în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

+0 -0
se încarcă...