Mesajul emoţionant al lui Mihai Roman la despărţirea de FC Botoşani: „Pentru voi, cei care iubiţi FC Botoşani….!”

1

Mihai Roman s-a despărţit cu lacrimi în ochi de foştii coechipieri de la FC Botoşani, cărora le-a urat succes în continuare.

Fostul căpitan al echipei a ţinut să-şi ia rămas bun de la suporteri printr-o scrisoare publicată pe o reţea de socializare, în care şi-a exprimat încă o dată ataşamentul faţă de culorile clubului:

Pentru voi, cei care iubiţi FC Botoșani, cât şi pentru cei care mereu mi-au fost alături și m-au susținut…În urmă cu doi ani am ajuns la FC Botoșani, dornic de muncă, dornic să fiu din nou aproape de casă! Am găsit o echipă și un grup cum nu mă așteptam, serioși, devotați și muncitori! De acest grup m-am „lipit” și eu și poate m-am „lipit” prea mult și asta face ca acum, despărțirea să fie atât de grea! Am trăit doi ani minunați aici! Am iubit aceasta echipă și am crezut mereu în ea! Vreau să mulțumesc tuturor! De la conducere la antrenor, de la tot stafful, la jucători, de la suporteri până la ultimul om care a fost alături de noi și pentru un meci pe stadion! Sunt onorat și fericit ca am făcut parte din acest grup! Din această familie! Da, pentru mine ați fost ca și familia mea! „Mister” (n.r. Costel Enache), o să ne regăsim la un moment dat! Şi dacă nu o sa mă mai vreți, eu o sa vă vreau! Sunteti cel mai minunat om, cu care am avut onoarea să lucrez! Sunteţi un model pentru mine, pentru familia mea! Mulțumesc băieții mei, o să vă susțin mereu! Cu toții sunteți extraordinari! Sunt multe de spus, dar la cât vorbesc eu de obicei, deja e prea mult!

Dragi suporteri, fiți alături de echipă! Fiți mândrii de ei, așa cum sunt eu! Fiți alături mereu, la bine, dar mai ales la greu! Gândiți-vă că sunt județe mult mai mari și cu potențial financiar mult mai mare în această țară, și nu au echipă în Liga 1! Veniți pe stadion, susțineți acești oameni minunați! Botoșani, vei fi mereu a doua mea casă! Într-o zi o să revin cu aceeași dragoste de fotbal!”, este scrisoarea lui Mihai Roman la despărţirea de FC Botoşani.

Deja ai votat!

1 COMENTARIU