Coşmar şi pentru FCSB

0

FCSB a fost învinsă de Rapid Viena cu scorul de 3-1 (2-0) în meciul care a avut loc joi pe Weststadion din capitala Austriei, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa la fotbal. În faţa unui adversar care nu înseamnă prea mult în fotbalul european, FCSB a jucat slab în prima repriză, dar mai bine în cea de-a doua, iar diferenţa de două goluri este exagerată. Ambele echipe s-au remarcat prin nesiguranţă în faza defensivă.

Golurile gazdelor au fost marcate de Christoph Knasmullner (minutul 4), Mario Sonnleitner (minutul 40) şi Stefan Schwab (minutul 49), iar pentru oaspeţi a punctat Harlem Gnohere (minutul 47).

Apărarea vicecampioanei României s-a clătinat încă din start. Knasmullner a trimis un şut bun în minutul 2 şi tot el, singur între fundaşii centrali, a deschis scorul două minute mai târziu, la capătul unui contraatac rapid.

În minutul 40, fundaşul Sonnleitner, venit la colţul scurt, a înscris cu capul la un corner.

În debutul actului secund, portarul Strebinger a apărat în faţa lui Coman, intrat la pauză. La una din fazele următoare, Gnohere l-a învins pe portarul austriac de la marginea careului mic, după centrarea lui Stan. După două minute, Bălgrădean a respins neinspirat în faţă o centrare de pe dreapta şi Schwab a înscris cu latul.

Echipa lui Dică a părut capabilă să înscrie din nou, dar Teixeira, Gnohere, Coman şi Man s-au întrecut în ratări. Cu un om în plus în ultimele 10 minute, FCSB a forţat şi a avut trei ocazii uriaşe. Strebinger s-a evidenţiat din nou cu o paradă la şutul lui Rusescu, iar un minut mai târziu Coman a lovit bara, imitat după încă un minut de Benzar.

Returul va avea loc pe 30 august, pe Arena Naţională din Bucureşti.

+0 -0
se încarcă...