Costel Enache: „Avem de demonstrat lucruri care au ajuns sub semnul întrebării: am avut noroc sau chiar suntem puternici?”

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat în urmă cu puțin timp în cadrul conferinței de presă premergătoare duelului de luni de pe „Municipal” cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe din runda a VI-a a Ligii I că aștaptă ca elevii săi să răspundă pozitiv cerințelor sale și să demonstreze că rezultatele bune obținute cu CFR Cluj și Universitatea Craiova în principal, nu au fost întâmplătoare.

„Ca de fiecare dată vă spun că nu sunt jocuri uşoare, dar şi noi avem o motivaţie. Avem de demonstrat lucruri care au ajuns sub semnul întrebării: am avut noroc sau chiar suntem puternici? Şi noi am început bine campionatul, am avut un joc consistent, suntem un pic aşa dereglaţi după înfrângerea de la Iaşi, după jocul din prima repriză. Eu cred că băieţii noştri au resurse, şi am şi argumente în sensul acesta, de a face un joc bun şi de a obţine un rezultat pozitiv, că acesta este primul obiectiv”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani.

Deja ai votat!