Enache anunță noi transferuri! (video)

1

Transferul lui Eduard Florescu nu este ultima mutare pe care FC Botoșani o va face în această vară.

Plecarea căpitanului Mihai Roman i-a dat planurile peste cap antrenorului Costel Enache care a cerut urgent întăriri, la echioă urmând să mai ajungă în scurt timp încă doi jucători de profil ofensiv.

„Încercăm să căutăm cele mai bune soluții. Nu avem nevoie de foarte mulți jucători dar cred că doi jucători vor mai veni. Căutăm jucători care să fie încadrați rapid în grupul nostru și care să poată ajuta imediat echipa. Avem în atenție atât jucători români cât și străini. Avem ceva priorități dar depindem de discuțiile dintre cluburi, de negocieri. Cred că în două-trei zile putem fi mai siguri. Chiar dacă vine cineva azi sau mâine, e imposibil să-l folosim la jocul cu Sepsi. Noi dezvoltăm jocul pe forța grupului și nu pe calitățile individuale ale jucătorilor. Nu cred că ne poate ajuta un jucător fără să înțeleagă ce vrem noi să facem, fără să cunoască grupul”, a spus Costel Enache.

+0 -0

1 COMENTARIU

  1. Am vazut aseara pe MIHAITA al nostru cu austriecii , si i-mi mentin parerea , nu toata musca face miere la FCSB . E UN RATEU SI ASTA IN AFACEREA cu jucatorii , noi ca echipa sigur am pierdut . Ne mai sosesc niste subclasati in jocul cu balonul rotund , baieti reformati pe le altii.

se încarcă...