Politehnica pierde la Călărași cu Dunărea!

Meciul de fotbal Dinamo - Pandurii Targu Jiu (Pandurii Tirgu Jiu), scor 2-3, etapa 24, liga 1, retur, campionat 2013-2014, desfasurat pe stadionul Dinamo, in Bucuresti. 22.03.2014

Flavius Stoican, antrenorul principal al formației Politehnica Iași a dat dovadă de fair-play la finalul partidei pe care elevii săi au pierdut-o cu 2-0 în deplasare pe terenul nou-proovatei Dunărea Călărași.

Tehnicianul formației din Copou a declarat că victoria trupei lui Dan Alexa a fost pe deplin meritată.

„O victorie meritată a gazdelor, noi mai avem mult de muncă. Încă suntem în căutări, în construcţie, avem jucători veniţi acum, care nu s-au integrat aşa cum îmi doresc eu. Nu-mi place ce văd în clasament, asta mă interesează, chiar dacă am avut meciuri grele. Mi-l doresc pe Qaka şi acum. Până nu-l văd la Voluntari nu-mi iau gândul de la el. E un jucător la care eu ţin foarte mult. Un fotbalist care a crescut foarte mult la Iaşi”, a declarat Flavius Stoican, antrenorul principal al formației Politehnica Iași.

Valentin Alexandru a fost eroul gazdelor, cu un gol senzaţional şi o pasă decisivă pentru Kanda.

Deschiderea de scor a venit în minutul 56, când Valentin Alexandru a reuşit să marcheze un golazo, trimițând mingea direct în vinclu, lâsându-l spectator pe Rusu.

Tot Valentin Alexandru a fost la originea golului doi al nou-promovatei, pasându-i ideal lui Kanda, care a marcat cu poarta goală în minutul 79, stabilind și scorul final al confruntării.

Deja ai votat!