CFR Cluj umilită din nou de luxemburghezi

0

CFR Cluj a fost umilită din nou de campioana Luxemburgului, F91 Dudelange, care s-a impus cu scorul de 3-2 (0-0) pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în manşa a doua a play-off-ului Liga Europa la fotbal şi s-a calificat în faza grupelor.
Campioana României fusese învinsă şi în primul meci, cu 2-0, iar joi a fost condusă la un moment dat cu 3-0 de modesta formaţia din Ducat, care devine prima formaţie luxemburgheză calificate în grupele unei competiţii europene. CFR Cluj, după ce a fost prima echipă românească învinsă de una luxemburgheză, devine şi prima care este eliminată de o echipă din Luxemburg.
Echipa antrenată de Antonio Conceicao a făcut un joc slab, lent, şi-a creat puţine ocazii de gol şi a gafat nepermis pe faza defensivă.

Soarta calificării s-a decis în primele zece minute ale părţii secunde, când Sinani a reuşit o dublă: luxemburghezul a deschis scorul în minutul 51 cu un şut senzaţional de la 25 metri, după o minge pierdută de Ioniţă la centrul terenului, iar apoi a marcat din careu, la colţul lung, după o minge pierdută de Males (minutul 54). Umilinţa a luat proporţii în minutul 78, când Turpel a marcat al treilea gol al oaspeţilor, după ce a trecut de Lang.
CFR Cluj a marcat de două ori, prin Tambe (minutul 85), cu un şut din mijlocul careului, şi prin Omrani (minutul 88), din pasa lui Tambe. Campioana putea chiar egala, dar Frising (minutul 90+1) a reţinut mingea trimisă din apropiere cu capul de Păun.
F91 Dudelange şi-a trecut în palmares o nouă victimă, după ce în turul al treilea preliminar a trecut de Legia Varşovia.

+0 -0
se încarcă...