spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportCFR Cluj umilită din nou de luxemburghezi

CFR Cluj umilită din nou de luxemburghezi

CFR Cluj a fost umilită din nou de campioana Luxemburgului, F91 Dudelange, care s-a impus cu scorul de 3-2 (0-0) pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în manşa a doua a play-off-ului Liga Europa la fotbal şi s-a calificat în faza grupelor.
Campioana României fusese învinsă şi în primul meci, cu 2-0, iar joi a fost condusă la un moment dat cu 3-0 de modesta formaţia din Ducat, care devine prima formaţie luxemburgheză calificate în grupele unei competiţii europene. CFR Cluj, după ce a fost prima echipă românească învinsă de una luxemburgheză, devine şi prima care este eliminată de o echipă din Luxemburg.
Echipa antrenată de Antonio Conceicao a făcut un joc slab, lent, şi-a creat puţine ocazii de gol şi a gafat nepermis pe faza defensivă.

Soarta calificării s-a decis în primele zece minute ale părţii secunde, când Sinani a reuşit o dublă: luxemburghezul a deschis scorul în minutul 51 cu un şut senzaţional de la 25 metri, după o minge pierdută de Ioniţă la centrul terenului, iar apoi a marcat din careu, la colţul lung, după o minge pierdută de Males (minutul 54). Umilinţa a luat proporţii în minutul 78, când Turpel a marcat al treilea gol al oaspeţilor, după ce a trecut de Lang.
CFR Cluj a marcat de două ori, prin Tambe (minutul 85), cu un şut din mijlocul careului, şi prin Omrani (minutul 88), din pasa lui Tambe. Campioana putea chiar egala, dar Frising (minutul 90+1) a reţinut mingea trimisă din apropiere cu capul de Păun.
F91 Dudelange şi-a trecut în palmares o nouă victimă, după ce în turul al treilea preliminar a trecut de Legia Varşovia.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
10.1 ° C
12.7 °
10 °
86 %
1.8kmh
13 %
joi
19 °
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...