FCSB spune adio Europei

0
Portarul Andrei Vlad, de la FC Steaua Bucuresti, reactioneaza in timpul meciului de fotbal contra echipei Dinamo Bucuresti din etapa a XXV-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica, 18 februarie 2018. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

FCSB a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, deşi a câştigat cu 2-1 meciul retur cu Rapid Viena. În tur, FCSB a pierdut cu 3-1.

Golurile au fost marcate de Gnohere (minutul 12) şi Roman (minutul 45+2) pentru FCSB, respectiv Sonnleitner (minutul 63), pentru Rapid Viena

Fostul jucător al FC Botoşani, Mihai Roman a fost cel mai bun jucător al FCSB. În minutul 12, mijlocaşul transferat şi impus în primul 11 de Gigi Becali în urmă cu două săptămâni a centrat de pe dreapta din careu pe lângă un fundaş până la Gnohere în centrul careului, iar acesta a înscris din şapte metri. Pe finalul primei reprize, Rusescu a centrat de pe dreapta, iar Mihai Roman a reluat cu capul din plonjon.

La pauză, FCSB a renunţat la planul de joc din prima repriză, iar austriecii au revenit în joc. Golul calificării a fost marcat de Sonnleitner în minutul 63. La o lovitură liberă, Vlad a respins spre un jucător austriac, mingea a ajuns la Sonnleitner, care a reuşit să înscrie cu ajutorul lui Bălaşa.

Chiar dacă a câştigat cu 2-1, FCSB ratează grupele Ligii Europa şi cele 10 milioane de euro.

Deja ai votat!
se încarcă...