Debut cu eșec pentru FC II Botoșani în Liga a III-a!

1

Satelitul formației FC Botoșani a debutat cu stângul în seria I a Ligii a III-a. Echipa pregătită de Cătălin Chirilă a cedat la limită cu 2-1 (0-1) jocul din etapa a II-a susținut la Roman cu CSM din localitate.

Golul botoșănenilor a fost marcat de Eduard Florescu în minutul 22. În acest meci, Cătălin Chirilă a mizat pe formula Brânză- Neag, Zaharia, Chindriș, Oprea- Filip, Penescu, Târșa, Corban- Florescu, Marinescu. Pe parcursul întâlnirii la FC II Botoșani au mai intrat Balan, Miklos, Sincu și Ilaș.

Reamintim faptul că jocul din prima etapă pe care FC II Botoșani trebuia să-l dispute cu Foresta a fost reprogramat urmând a se disputa la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Etapa următoare, FC II Botoșani va juca cu KSE Tg. Secuiesc.

+0 -0

1 COMENTARIU

  1. Nu stim de ce nu se desfiinteaza echipa de Liga 3.Oricum din cauza zgarceniei patronului cu siguranta vreo 5-6 jucatori care au jucat in Liga 3 vor fi SOLUTII si pentru echipa de Liga 1.Echipa de Liga 3 era o solutie daca ramanea Sfaiter .O parte din acei tineri aveau prilejul de a avea jocuri in picioare si usor usor de a se integra si-n echipa de Liga 1.Acum unii dintre ei vor nu vor trebuie sa fie titulari la echipa fanion a orasului

se încarcă...