Valeriu Iftime: „Pentru prima dată voi fi în tribune la un meci în deplasare cu FCSB! Sper să le port noroc jucătorilor!”

1

FC Botoșani va juca duminică seară împotriva FCSB,  meci programat să se dispute de la ora 21.30, pe Arena Națională.

Valeiru Iftime, finanțatorul FC Botoșani a declarat că va fi pentru prima oară în tribună la un meci disputat de gruparea locală în fieful roș-albaștrilor și spune că speră să le poaret noroc jucătorilor.

Nu suntem o echipă care să ne calce FCSB în picioare. Suntem o echipă care jucăm fotbal, avem voință organizare, un buget echilibrat. Cred că va fi primul meci pe care îl voi vedea la FCSB. Plec într-o delegație luni dimineață iar duminică seară voi fi în București și merg la meci. Eu le spun suporterilor că Botoșaniul nu va fi ciuca bătăilor și nu suntem în zona în care să ne fie frică. Campionatul e lung. Important este că știm fotbal, că lovim bara la fiecare meci. Până la urmă tot o să intre. Mă bucur că vin oameni mulți la stadion. Echipa joacă cât poate. Când ai trei de 19-20 de ani în teren ar trebui să ne bucure. Încercăm să creștem jucători și să facem o echipă competitivă. Nu pot să spun că nu mă gândesc la play-off dar nici nu îmi pare rău dacă nu prind play-off-ul. Vreau spectacol, vreau să vină FC SB-ul și să umplem stadionul, să umplem stadionul cu Dinamo, Craiova, CFR. Fotbalul e un spectacol”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

+0 -0

1 COMENTARIU

se încarcă...