Atacantul italian Diego Fabbrini de la Birmingham va semna cu FC Botoșani!

0
Britain Football Soccer - Birmingham City v Blackburn Rovers - Sky Bet Championship - St Andrews - 16/17 - 1/10/16 Birmingham's Diego Fabbrini in action with Blackburn's Danny Guthrie Mandatory Credit: Action Images / Andrew Boyers EDITORIAL USE ONLY.

În tribunele stadionului „Anghel Iordănescu” din Voluntari, la meciul pe care FC Botoșani îl va susține cu FCSB în runda a VII-a a Ligii I de la ora 21:30 va fi prezent și atacantul italian Diego Fabbrini.

În vârstă de 28 de ani, atacantul care a evoluat ultima oară pentru englezii de la Birmingham va semna zilele acestea cu FC Botoșani din postura de jucător liber de contract.

Atacantul Italian se va alătura lotului pregătit de Costel Enache miercuri când va avea loc primul antrenament după minivacanța cauzată de acțiunile lotului național și va juca în amicalul pe care FC Botoșani îl va susține pe Municipal sâmbătă cu moldovenii de la Zaria Bălți.

Fabbrini a fost adus la Botoșani tot de impresarul Manea, cel care l-a adus și pe Hervin Onghenda.

Înainte de a evolua pentru Birmingham, Diego Fabbrini a jucat în Spania la Oviedo, iar în Anglia a mai jucat pentru Watford, Middlesbourg și Millwal. În Italia, atacantul a jucat la Empoli, Udinese, Siena și Spezia.

Cota de piață a lui Diego Fabbrini, care are și o selecție în reprezentativa de seniori a Italiei, este în acest moment de un million de euro.

Pe lângă Fabbrini în această săptămână la FC Botoșani va ajunge și Lossemie Karaboue, un mijlocaș francez în vârstă de 30 de ani care este și internațiol și care a evoluat la echipe din Ligue 1 și liga a II-a din Hexagon.

+0 -0
se încarcă...