Enache: „Dacă ne raportăm la începutul de meci, sunt foarte mulţumit de punct!”

0

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat că elevii săi nu ar trebui să facă nuntă după remiza cu FCSB, scor 2-2, deoarece situația în clasamnt a echipei pe care o pregătește nu schimbă foarte mult datele problemei după acest rezultat.

„Dacă ne raportăm la începutul de meci, sunt foarte mulţumit de punct. Nu e vorba că un punct schimbă foarte mult clasamentul sau situaţia noastră. Dar sunt mulţumit de modul în care au jucătorii au gestionat meciul, de modul în care au au luptat, iar ăsta e un lucru care îmi dă mare încredere în perspectivă. Au şi ei emoţii, în astfel de meciuri îşi doresc să arate că sunt la acelaşi nivel cu jucătorii de la FCSB. Probabil că asta îi face să nu-şi arate valoarea reală şi scoate la iveală partea negativă a jocului lor. Dar, per total, au arătat bine, şi-au făcut datoria şi au jucat ce ne-am propus. Am încercat să jucăm curat şi deschis. Proiectul nostru a fost să ducem primele meciuri cu lotul pe care îl aveam şi, în funcţie de rezultate, să aducem doi-trei jucători peste media noastră, care să vină cu plusuri. Sunt bani şi îi gestionăm bine, pentru că salariile noastre nu sunt la media din Liga 1. Suntem atenţi, nu facem lucrurile în pripă. Avem câteva repere după care ne alegem jucătorii, printre care şi cel financiar”, a declarat Costel Enache,  antrenorul principal al FC Botoșani.

Partida de la Voluntari dintre FCSB și FC Botoșani s-a încheeiat cu 2-2, aceasta fiind cea de-a cincea remiză în șapte partide înregistrate de echipa pregătită de Enache în acest sezon.

Cu punctul obținut în meicul cu FCSB, FC Botoșani a acumulat opt puncte și se află pe locul 10 în Liga I.

+0 -0
se încarcă...