Costel Enache la prezentarea lui Fabbrini și Karaboue »» Sunt doi jucători care au adus un mare plus echipei noastre! (video)

0

FC Botoșani și-a prezentat în urmă cu puțin timp în cadrul unei conferințe de presă ultimele două transferuri.

Diego Fabbrini și Lossemie Karaboue au declarat că sunt mulțumiți de ce au găsit la Botoșani, arătându-se încântați de atmosfera din cadrul lotului pregătit de Costel Enache.

Tehnicianul s-a arătat încântat de noii săi elevi și a spus că aceștia sunt pregătiți pentru a evolua sâmbătă la Călărași cu Dunărea.

„Sunt oameni cu mare experiență fotbalistică și de viață, oameni care au trăit în diferite culturi. Au intrat foarte repede în grupul nostru și parcă sunt aici de mult timp, nu doar de o săptămână. Sunt doi jucători care au adus un mare plus echipei noastre, cu expeirența lor, cu modul de a se comporta și cred că am fost inspirați cu cele două transferuri. Sunt convins că vor fi de mare ajutor clubului nostru. Avem nevoie de jucători cu experiență, de jucători care să ducă o luptă grea și de lungă durată. Sunt pregătiți pentru jocul de sâmbătă”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani.

În vârstă de 28 de ani, italianul Diego Fabbrinia evoluat ultima oară pentru englezii de la Birmingham și a semnat cu FC Botoșani din postura de jucător liber de contract pe o perioadă de un an și va evolua la gruparea locală cu tricoul cu numărul 21.

Înainte de a evolua pentru Birmingham, Diego Fabbrini a jucat în Spania la Oviedo, iar în Anglia a mai jucat pentru Watford, Middlesbourg și Millwal. În Italia, atacantul a jucat la Empoli, Udinese, Siena și Spezia.

Celălalt jucător transferat de FC Botoșani, Lossemie Karaboue a semnat cu FC Botoşani un contract valabil pentru o perioadă de doi ani și va evolua la trupa pregătită de Costel Enache cu tricoul cu numărul 5.

În vârstă de 30 de ani, jucătorul a mai evoluat la Sedan, Nancy, Troyes şi Valenciennes, dar şi la Levadiakos. Mijlocaşul central a strâns 106 meciuri în prima ligă din Franţa şi are 4 goluri marcate.

Deja ai votat!
se încarcă...