Alin Bejan: „Cu Chiajna vom fi motivați 100%!” (Video)

0

Alin Bejan, antrenorul secund al FC Botoșani, a declatrat în urmă cu puțin timp într-o conferință de presă că se așteaptă la un meci greu cu Chiajna sâmbătă pe „Municipal”.

Colaboratorul lui Costel Enache a afirmat că ilfovenii sunt mai puternici cu Dorinel Munteanu pe bancă, însă a menționat că jucătorii botoșăneni sunt pregătiți din toate punctele de vedere să câștige duelul.

„De fiecare dată când se schimbă un antrenor la echipă va fi al suflu, altă emulație, altă concentrare dar sperăm că la ora jocului să fim noi cei care vom fi motivați 100%. Un rezultat nefavorabil te afectează dar ținând cont de calitatea jocului avem speranțe să trecem peste momentul Călărași. Am plătit tribut naivității unor greșeli personale dar asta nu schimbă cu nimic calitatea individuală a fiecărui jucător. Sper să reușim să eliminăm greșelile ținând cont de cele două deplasări unde am înscris câte două goluri și să luăm un singur punct e cam puțin. Ținând cont că și în meciurile de acasă cu Sepsi am avut penalty clar, cu FCSB penalty clar, la Călărași penalty clar, am fost cei mai dezavantajați, dar nu suntem noi în măsură să comentăm arbitrajul și greșelile fac parte din joc dar parcă toate împotriva noastră. Mă aștept la un arbitraj corect dar sper să nu fie din București. Ținân cont că vin cu un antrenor nou va fi un meci greu, echilibrat dar avem încrederea și convingerea că la ora jocului jucătorii vor fi 100% capacitați pentru un nou început al campionatului deoarece am adunat puține puncte până acum. Jocul ne dă speranțe că vom aduna și puncte. Spectatorilor le transmit să-i încurajeze din primul minut pe jucători pentru că vor încerca să dea totul pe teren pentru cele trei puncte ”, a declarat Alin Bejan, antrenorul secund al FC Botoșani.

Partidda FC Botoșani- Concordia Chiajna  din runda a IX-a a Ligii I va avea loc sâmbătă de la ora 18:00 pe stadionul „Municipal”, duelul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Deja ai votat!
se încarcă...