Costel Enache: „Dacă vorbim de al 12-lea ceas, e momentul unui joc care să ne aducă puncte!” (VIDEO)

Costel Enahce, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat în cadrul unei conferințe de presă că având în vedere situația din clasament a echipei, e momentul ca elevii săi să fie mai eficienți și să practice la Voluntari un fotbal care să aducă și puncte.

„E un meci important având în vedere situația în care suntem. Sper să nu-l transformăm în cel mai important meci și sper să fie doar un nou start pentru noi. Suntem deja în al 12-lea ceas și e momentul să fim eficienți și e momentul unui joc care să ne aducă puncte”, a declarat Costel Enache.

Principalul formației botoșănene a afirmat că față de meciul pe  are elevii săi lau pierdut în urmă cu câteva zile la Voluntari în 16-imile de finală ale Cupei României, abordarea jocului nu va fi foarte diferită, anticipând totodată un duel echilibrat, de luptă la mijlocul terenului, însă speră ca de această dată câștig de cauză să aibă elevii săi.

„Nu cred că abordările vor fi foarte diferite față de meciul de cupă. Încercăm cu toții să construim o idee de bază, iar în jurul acestei idei să mai schimbăm câte ceva Lucrurile nu pot trece în trei-patru zile de la o extremă la alta. Cred că vom vedea un joc echilibrat, un joc de luptă la mijlocul terenului, un joc în care echipele vor fi precaute”, a mai spus Costel Enache.

Următorul meci al FC Botoşani în Liga I va avea loc sâmbătă de la ora 19:15, jocul fiind transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport şi Look, duelul urmând a conta pentru runda a X-a a campionatului.

 

 

 

Deja ai votat!