sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSportFinal »» FC Voluntari- FC Botoșani, scor 1-1!

Final »» FC Voluntari- FC Botoșani, scor 1-1!

De la această oră pe stadionul „Anghe Iordănescu” are loc duelul dintre FC Voluntari și FC Botoșani.

Dacă Dinu Todoran a aliniat un 11 clasic fără surprize în componența sa în schimb  Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani a schimbat sistemul de joc pe care s-a bazat în acest sezon, 1-4-2-3-1, mizând astăzi pe un 1-3-4-3.

 

Iată echipele de start în meciul FC Voluntari- FC Botoșani:

FC Voluntari: Vâtcă (cpt.)- Veiga, Zgrablic, Balaur, Bucurică- Laidouni, Răuță- Deac, Belahmeur, Gheorghe- Malfleury.

Antrenor principal: Dinu Todoran

 

FC Botoșani: Pap- Burcă (cpt.), Miron, Chindriș- Patache, Oaidă, Rodriguez, Chitoșca- Golofca, Roman II, Fabbrini.

Antrenor principal: Costel Enache

 

arbitru: Sebastian Colțescu (Craiova)

asistenți: Valentin Avram, Adrian Ghinguleac (ambii București)

 

Live-text: 

Min. 1 FC Voluntari- FC Botoșani, scor 0-0

După 9 runde scurse din acest sezon, FC Botoșani se află pe locul 12 cu 8 puncte în timp ce FC Voluntari este pe locul 16 cu 3 puncte, ilfovenii fiind singura echipă din Liga I fără victorie în Liga I.

 

Min. 10 FC Botoșani beneficiază de prima lovitură de colț a partidei, însă cornerul fără rezultat pe tabela de marcaj. FC Voluntari- FC Botoșani rămâne 0-0.

 

Singura victorie într-un meci oficial al ilfovenilor în acest sezon a fost obținută în urmă cu câteva zile în 16-imile de finală contra FC Botoșani cu scorul de 2-1. Calificată în optimi, Voluntariul va juca cu FC Hermannstadt, finalista ediției trecute a Cupei României.

 

Min. 15 Echipa lui Costel Enache arată bine în acest meci de pe „Anghel Iordănescu”. Deși nu și-a creat situații periculoase la poartaa adversă, botoșănenii au inițiativa și sunt mult mai prezenți în joc decât ilfovenii care prin ce arată în acest meci până în prezent și merită pe deplin locul în clasament.

 

Centralul Sebastian Colțescu a arbitrat FC Botoșani în acest sezon. Cu el la centru FC Botoșani a remizat, 1-1 pe „Municipal” cu Astra. Pentru FC Voluntari este primul meci în acest sezon cu Sebastian Colțescu la centru. 

Min. 20 Scorul între FC Voluntari și FC Botoșani continuă să fie 0-0.

 

Costel Enache urmărește acest meci din tribună. În meciul de astăzi, principalul FC-ului își va ispăși cea de-a doua etapă de suspendare după eliminarea pe care a suferit-o în duelul cu Chiajna, pe care FC Botoșani l-a cedat cu 2-0 pe teren propriu. Pe lângă cele două etape de suspendări (n.r. prima a ispășit-o în meciul cu Voluntari din cupă), Enache a fost amendat de Comisia de Disciplină a FRF cu suma de 360 de lei!

Min. 26 Fundașul central al FC Botoșani vede cartonașul galben pentru un fault asupra lui Ion Gheorghe. Lovitura liberă rezultată a rămas fără efect pe tabela de marcaj. Scorul FC Voluntari- FC Botoșani este 0-0!

 

Dinu Todoran, actualul antrenor al formației FC Voluntari a evoluat între 2011 și 2013 pentru FC Botoșani. În tricoul grupării locale, Todoran a strâns 24 de meciuri și a marcat două goluri!

Min. 29 Jucătorul ilfovenilor Bucurică vede cartonașul galben pentru un fault la Golofca. Scorul în minutul 30 este 0-0.

 

Min. 35 Laidouni deschide scorul dintr-un penalty acordat de Colțescu după ce Deac a fost prins între Miron și Burcă. Botoșănenii au contestat vehement penallty-ul dar Colțescu a rămas ferm pe poziții. Patache a primit cartonaș galben pentru proteste. 

Din minutul 35 FC Voluntari- FC Botoșani este 1-0. 

 

Min. 42 Accidentat, Fabbrini este înlocuit de Enriko Papa.

Min. 45 Papa vede cartonașul galben pentru o intrare întârziată asupra unui adversar.

 

Final de primă repriză. După primele 45 de minute de joc FC Voluntari conduce FC Botoșani cu 1-0. Golul ilfovenilor a fost marcat dintr-un penalty contestat de botoșăneni de Laidouni. 

 

Min. 46 FC Voluntari- FC Botoșani se reia de la scorul de 1-0!

Golul marcat în minutul 35 din penalty este al 3-lea pentru Aissa Laidouni în acest sezon! Toate cele 3 goluri au fost marcate de francez din penalty!

Min. 51 Sebastian Colțescu scoate cartonașul  roșu!!!

 

Malfleury vede cel de-al doilea cartonaș galben pentru un atac dur la Miron și este eliminat de Sebastian Colțescu. Din minutul 51 FC Botoșani are avantajul unui om în plus pe teren! Scorul în acest minut este FC Voluntar- FC Botoșani 1-0!     

 

Minutul 54 Costel Enache face cea de-a doua schimbare și schimbă sistemul de joc. Tehnicianul renunță la Chindriș și îl introduce pe Hervin Onghenda, iar FC Botoșani trece din 1-3-4-3 în 1-4-2-3-1.

 

Min. 62 Căpitanul FC Botoșani, Andrei burcă vede cartonașul galben pentru proteste după ce centralul Colțescu nu acordă un penalty la solicitarea lui Golofca în urma unui presupus fault a lui Vâtcă.

 

Min. 75 După ce a rămas în inferioritate numerică, Voluntariul a renunțat la orice intenție ofensiă, alegând cartea contraatacului. Deși au posesia balonului și domină partida, elevii lui Costel Enache nu reușșesc să pună în pericol buturile apărate de Vâtcă. Scorul este FC Voluntari- FC Botoșani 1-0!

 

Min. 80 Goooolll FC Botoșani! Sebastian Chitoșca punctează cu un șut din interiorul careului după o pasă a lui Papa și restabilește egalitatea.

FC Voluntari- FC Botoșani este 1-1!

 

Min. 90+2 Vâtcă are o intervenție de zile mari la lovitura de cap a lui Roman II și scoate de sub bară un gol ca și făcut. Scorul este în continuare 1-1.

Min. 90+4 Vâtcă reține mingea trimisă din șase metri cu capul de Răzvan Oaidă.

 

Final de meci: FC Voluntari- FC Botoșani 1-1. 

Echipa lui Costel Enache rămâne cu un singur succes în 10 etape în timp ce ilfovenii rămân fără victorie în acest campionat. 

 

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
câțiva nori
6.9 ° C
7.2 °
5.5 °
95 %
1.4kmh
17 %
sâm
14 °
Dum
14 °
lun
7 °
mar
10 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

În vremurile astea de război e mai bine să fii prevăzător și să umbli cu casa la tine.

EDITORIAL

În urmă cu ceva timp, la o oră de maximă audiență, un important post de televiziune național ne aducea la cunoștință – în urma...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...