Enache crede în victorie contra „câinilor!” (VIDEO)

0

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani s-a arătat încrezător în șansele pe care elevii săi le au de a obține toate cele trei puncte puse în joc în duelul de luni cu Dinamo, meciul urmând a se desfășura în epilogul rundei a XI-a a Ligii I.

Tehnicianul FC Botoșani a spus că își dorește ca elevii săi să pună în practică tot ce au lucrat la antrenamente pentru acest meci, precizând că importanța celor trei puncte puse în joc este una foarte mare.

„Nu este un meci de șase puncte. E un meci important pentru ambele echipe, formații de la fiecare particiant la acest fenoment aștepta mai mult. Eu cred că noi, cei  care suntem implicați la FC Botoșani, avem mai multe așteptări de la noi. Atât noi cât și Dinamo avem obiectiv clar victoria în acest meci și ne dorim în același timp și o revenire din punct de vedere moral. Sper să fim noi care vom reuși acest lucru printr-o victorie. Va fi categoric un meci de luptă, un meci care riscurile vor fi minimalizate în începutul jocului. E un meci care pe noi ne obligă. Ultimele rezultate ne obligă la mai mult, ne obligă la luptă, ne obligă la victorie”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani.

Partida dintre FC Botoșani și Dinamo se va desfășura luni de la ora 21:00 în epilogul rundei a XI-a a Ligii I.

 

+0 -0
se încarcă...