Onghenda trimis la shaormerie de Cornel Dinu!

1

Legenda lui Dinamo, Cornel Dinu, s-a dezlănțuit după eșecul „câinilor” de la Botoșani.

De furia „Procurorului” nu au scăpat nici Claudiu Niculescu, dar nici jucătorii ambelor echipe.

Ce a făcut Niculescu nu face parte dintr-un om care judecă posibilităţile reale ale jucătorilor de care dispune. Există acest precept incontestabil că ce începi prost, se termină şi mai prost. Contează foarte mult calitatea oamenilor, Claudiu a început total neinspirat formula de joc, a început cu 4-2-3-1… Fă-le rost de târnăcoape, sape, greble, dă-le în vestiar sau cântaţi-le sorcova. Asta e cântarea care ar trebui pusă în vestiarul lui Dinamo”, a declarat Cornel Dinu care și-a continuat tirul la adresa jucătorilor alb-roșii: „Sorescu nu este un jucător care să joace în spatele teroristului fotbalistic. El terorizează fotbalul. Subotic ăsta pe care l-au adus. Şi cum se roagă la începutul meciului, îl vezi ca la Allahu Akbar, asta e în mintea lui. A avut opt atingeri, dintre care şase au fost greşite, dramatice”, a afirmat Dinu.

Legenda lui Dinamo nu a ezitat s- ironizeze și o parte din jucătorii FC Botoșani, singurul evidențiat de „Procuror” fiind Fabbrini.

Ongenda ar trebui lăsat la bucătărie, el e buflei. Mare talent, dacă era talent, rămâna la PSG, nu era refuzat. Pe Chitoşcă lasă-l să-i facă piaţa lui Pinalty (n.r. Gheorghe Ştefan) la Piatra Neamţ. Roman, port ilegal de echipament. Ongenda trebuie scos din bucătărie, de la shaorma, dar Fabbrini chiar e fotbalist” , a mai spus Cornel Dinu.

+0 -0

1 COMENTARIU

se încarcă...